... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
chefino napísal:Vie to palubák v E39? Teda nie len priemerku, ale aj aktuálnu zobraziť číselne? Keby sa mi zunovalo sa pozerať na ručičku :-)
alfi666 napísal:Palubny pocitac v E46 aktualku nevie priamo zobrazovat....neni nato ani dovod - nato tam mas predsa zvlast budik
shamanx napísal:
ja tam ziaden zvlast budik nemam.. maximalne mi tam ukazuje tlak turba..ale ziaden budik co by ukazoval nieco so spotrebou, teda okrem budiku pre stav v nadrzi..
chefino napísal:
Nemýliš si ten tlak turba so spomínaným prietokomerom paliva? Mala by to byť ručička s ciachovaním pod otáčkomerom, teda vpravo dole, viď tu:
alfi666 napísal:haha :)))))) tlak turba :))) jaky for na vecer :))
Ano mas US verziu (nie UK)
A to co pokladas za tlak turba je aktualna spotrebaale tym, ze amici su radi iny, tak oni to oznacuju ako MPG - Miles per galon, resp. kolko mil prejdes na 1 galon paliva
Je to nanic hodnota prenas, takze na tvojom mieste by som zohnal papieriky na budiky z EU verzie a dal by som preprogramovat budiky aby ukazovali v litroch/100km
alfi666 napísal:wow, teraz si vsimam, ze volant je na opacnej strane LOL![]()
Tak nic... musis sa zmierit s Miles per galon... a Briti maju este iny galon ako amici
.... dufam, ze aspon mile maju rovnake
A kedze zijes v UK, tak citaj tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Miles_per_gallonhadam ti to pomoze vysomarit sa z tej ich aktualnej spotreby