... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

ing.milantoth
Autor témy
Auto: e60 520d LCI
Kraj: Košický

BMW BUSINESS CD RDS z e39

Streda, 11. Novembra 2009, 17:57

Mam toto radio. Problem je v tom, ze je rozsypana polovicka displaya, zrazu nejde pridavat ani uberat hlas a ked nastavim balance na II tak mi to skoci iba na lave repro po zapnuti(to som sice vyriesil posunutim o jeden dielik do lava nie na center). Takze vedel by to niekto spravit, alebo by som kupil iba tu spodnu cast s dispalyom kedze CD mechanika je OK. Dik za vsetky rady navrhy a ponuky :D

Este jedna otazka. Keby som si kupil iba cisto display z navi 16:9 s kazetovou mechanikou islo by mi radio? alebo treba k tomu este nieco?
necem tam davat klasicke radio...

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: BMW BUSINESS CD RDS z e39

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 06:28

pane inzenire, uz sme spolu pisali cez ss. Oprava toho MID displeja o ktorom pises je poriadna pakaren. Mam k tomu sice nahradny konektor, ale nepustal by som sa do toho. Leda ak by si to chcel skusit sam... Napriek tomu existuje riesenie, poznam chlapka ktory ich opravuje. Jeden hacik je ze je z budapesti a muselo by sa mu to poslat. Cenu za opravu neviem (mozem sa spytat). No napriklad v nemecku zato pytaju celkom dost a za tie prachy sa da uz bez problemov kupit nahradny MID (od ruky).

Co sa tyka toho 16:9, tak na samotnom ti radio nepojde. Je to totiz len zobrazovacia jednotka, nic viac. Potrebujes do kufra bordradio tusim oznacenie BM54. Hacik je v tom ze to tiez nie je najlacnejsia zalezitost. Potom sa da dotatocne este dokupit navigacny pocitac a tv tuner. Vsetky tieto veci stoja dost palky...

kalafaster
Auto: BMW e65 745i
Kraj: Nitriansky

Re: BMW BUSINESS CD RDS z e39

Pondelok, 16. Novembra 2009, 09:53

Caf, Mam na predaj spodnu cast resp. radio z E39 v 100 percentnom stave za 60€,kazetak k tomu za 30€. foto som prilozil dolenizsie, ale co sa tyka balancu a nastavovania reprakov mne sa to nastavovalo na kazetaku alebo na cd-cku a nie na radiu tam som len hlastitost a radio nastavoval nic viac, na kazetaku alebo cd su gombiky ako Fader alebo balance a vysky a basy. kazetak mam tak spraveny ze je spraveny vyvod na 3,5mm jack a mozes na to napojit hoci co discman, mp3, ipod, hoci co a pustas z toho., vsetko 100 percentny stav.
Prílohy
S6300302.JPG
S6300299.JPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných