chlapi ja som uz tiez stoho jelen na mojej 34ke 520i,..prehrial sa mi motor este w auguste w garazi a to az tak ze mi strelil chladic vody hned prwe rebro od wrchu,vytiahol som chladic wonku a pozeram ze spodne dwa rebra su prehnute plus ta spodna lista,newedel som si to wyswetlit preco su tie rebre prehnute aj nafuknute,a wlastne si to newiem wyswetlit ani teraz,po 7mich rokoch co ho mam som mal chladic wonku prwy krat doteraz to nebolo za potreby,..zeby nastal w sustawe taky welky tlak?tak som tie spodne rebra wyoperoval zalepil s tekutym kovom a nahodil ho,wyzera byt ze je ok,..ale,..prehriewa sa mi motor,.wyhodil som termostat aj tak sa prehriewa,..odwzdusnoval som to wselijak aj na kopci predok hore a nic netopi nejde teply wzduch a wrie mi woda v chladici tlaci ju won,.len para cez odwzdusnovak,..moze to byt wodna pumpa? alebo tesnenie pod hlawou?len dufam ze nie hlawa..nemam wodu w oleji aj normalne ho nastartujem bez problemou za studena i ked je zohriaty..tak asi zajtra wyberiem to pumpu jak som sa docital ze moze byt w kely, najprw to,..potom mi uz asi zostawa len taaa hlawa dole a hlawa w smutku
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
nepozna tu niekto nejakeho ok mechanika z MI a okolia?do hlawy sa nepustam radsej..