... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Re: Pravopis

Nedeľa, 1. Novembra 2009, 11:42

lupo napísal:

Absolutny suhlas. Korektna gramatika patri k zakladnym prejavom inteligencie. Ak niekomu z casu na cas ujde y/i, nic sa nedeje, ale mame tu kopec userov/slovakov, co pisu horsie ako napr. user "pimp", ktory je rakusak. A to je uz kurva co povedat, ak sa cudzinec vyjadruje gramaticky korektnejsie ako slovak.

kazdy je na nieco ine dobry, to mas tazko, ja by som rychlejsie prekruzkoval V12ku (aj ked som to nikdy nerobil) ako napisal text na A4 bez chyby :wink: :mrgreen:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 1. Novembra 2009, 17:12

chembos napísal:
kazdy je na nieco ine dobry, to mas tazko, ja by som rychlejsie prekruzkoval V12ku (aj ked som to nikdy nerobil) ako napisal text na A4 bez chyby :wink: :mrgreen:

tak potom asi nepatris za pocitac ale do nejakej dielne....

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 1. Novembra 2009, 20:19

Peppo napísal:

tak potom asi nepatris za pocitac ale do nejakej dielne....

vsetci niesme dokonali ako Vy [-X :evil:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

alu

Re:

Nedeľa, 1. Novembra 2009, 21:25

Pežot napísal:

Toš to si v riadnej p..i a že slovák a nemá ani SK klávesnicu, strašné :lol: :lol: :lol:

Ani ja nemam SK klavesnicu, nemecku, anglicku a nemecku na notebooku. :roll: Lenze ja okrem tohto SK fora nepotrebujem nikde spisovne vypisovat. Na normalny kontakt so znamymi na SK to takto bohato staci ..
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

Peppo

Pondelok, 2. Novembra 2009, 22:49

VK-Tomáš napísal:

Peppo ale toto je škatulkovanie ľudí a vôbec si nemyslím že ty alebo niekto iný má právo rozhodovať či niekto patrí alebo nepatrí za počítač.
Nie sme 18st. kde boli vzdelaný ľudia privilegovaný a ostatný boli iba spodina :wink:
Ale zas je pravda že nie vždy sa to dá čítať, ale preto ešte človek nemusí byť nevzdelaný ani ja neviem napísať jednu vetu bez chýb.
A kto tvrdí, že pravopis patrí k základným prejavom inteligencie tak nech sa prebere!
Základným prejavom inteligencie patrí pochopenie a solidarita chlapci a to by ste si mali zapamätať a nie kydať na ľudí ktorý píšu s chybami.

Bla bla bla. Vidim opat tvoje pismena ale nic s toho...

Mal by si si uz konecne zvolit stranu a na tu sa postavit, lebo vsetko co napises si v konecnom dosledku odporuje...

Ty si schopny jednou zlozenou vetou snad odsudit a aj ospravedlnit vrazdu...

K tomu skatulkovaniu? Pozri sa okolo seba kto je ako zaskatulkovany a popareny do riadne vydarenych skupin... mam zacat menovite menovat? Ja nemam problem vyjadrit verejne svoj nazor.

Peppo

Utorok, 3. Novembra 2009, 08:29

VK-Tomáš napísal:
Peppo už sem zas ťaháš to čo sem nepatrí.
Ja som len vyjadril svoj názor, nebolo to mierené na teba ani na nikoho iného len som napísal s čím nesúhlasím a to je všetko.
Prečo si bereš všetko tak k srdcu :lol:
A ak nevidíš zmysel v mojich vetách tak ich jednoducho ignoruj a nečítaj, vieš jak ja tvoje keď nemáš koho buzerovať :wink:
A skús už byť trošku nad vecou a nebrať všetko príliš vážne!
OKI? :wink:

dam si ta do nepriatelov, aspon nebudem vidiet tvoje prispevky... tak ako nevidim prispevky inych ludi....

angelfire
Auto: BMW E39 525TDS
Kraj: Trnavský

Re:

Štvrtok, 26. Novembra 2009, 17:53

Pežot napísal:
Mám jeden ti/yp (toto už fakt neviem aké i/y) :lol: :lol: :lol: :lol: jediné slovo, s ktorým mám problém, ako nato dajte to do gúglu :lol:

On sa opýta, či ste nehľadali niečo iné :lol: :lol:

TIP - odporucanie
TYP - druh, model a podobne

dufam, ze si to uz zapamatas :)
BMW 525tds E39 1996 143 PS
Obrázok

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Novembra 2009, 00:39

Peppo napísal:

dam si ta do nepriatelov, aspon nebudem vidiet tvoje prispevky... tak ako nevidim prispevky inych ludi....

:lol: :lol: :lol: =D> =D> =D> pokec rullez :twisted: nedal som tam niekde zle i/y ? :lol: ](*,)
peppyk .. kolko to mas ročkov? 8-[
.

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 27. Novembra 2009, 10:56

xtreme napísal:
:lol: :lol: :lol: =D> =D> =D> pokec rullez :twisted: nedal som tam niekde zle i/y ? :lol: ](*,)
peppyk .. kolko to mas ročkov? 8-[

Peppa nechajte len ON je tu najväčší, len ON je boh, len ON môže všetko, ako sa opovažuješ sa do neho navážať?!
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

iste

Piatok, 27. Novembra 2009, 11:26

ozajstni chlapi hraju iba full tilt poker tečka kom bodka net a smrdia od klobasky a od piva:)

luky2208
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Novembra 2009, 11:34

Jediny prispevok ohladom BMW som tu nenašiel,takže by sa to asi malo zamknuť :-k .
Môj nazor:mam kopu kamošov ktorych si važim a myslym že aj oni mna. Vživote som po nich neštudoval či pišu pravopisne !!!! To ked teraz začnu robyť pravopisne chyby maju byť akože iní alebo zlí alebo ich mam neako odsudzovať ?
Poviem vam pravdu aj keby som sa o nich dozvedel že vôbec nevedia čitať alebo pisať,vôbec by som to neriešil a boli by rovnaky kamoši ako predtým. Tod vsio :roll: .

angelfire
Auto: BMW E39 525TDS
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Novembra 2009, 11:59

luky2208 napísal:
Jediny prispevok ohladom BMW som tu nenašiel,takže by sa to asi malo zamknuť :-k .
Môj nazor:mam kopu kamošov ktorych si važim a myslym že aj oni mna. Vživote som po nich neštudoval či pišu pravopisne !!!! To ked teraz začnu robyť pravopisne chyby maju byť akože iní alebo zlí alebo ich mam neako odsudzovať ?
Poviem vam pravdu aj keby som sa o nich dozvedel že vôbec nevedia čitať alebo pisať,vôbec by som to neriešil a boli by rovnaky kamoši ako predtým. Tod vsio :roll: .

nejde o to aky su ludia, ale ked uz sa chce niekto vyjadrovat a cita to x dalsich ludi tak by to malo mat aj nejaku kulturu... mna tiez vytaca ked musim citat tie hatlaniny a rozne w,q,x a podobne... tak nech sa vyjadruju doma alebo medzi sebou, ale ak niekto pise na forum kam chodia ostatny tak nech sa aspon vyjadruju na urovni!
BMW 525tds E39 1996 143 PS
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných