... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lupo napísal:
Absolutny suhlas. Korektna gramatika patri k zakladnym prejavom inteligencie. Ak niekomu z casu na cas ujde y/i, nic sa nedeje, ale mame tu kopec userov/slovakov, co pisu horsie ako napr. user "pimp", ktory je rakusak. A to je uz kurva co povedat, ak sa cudzinec vyjadruje gramaticky korektnejsie ako slovak.
chembos napísal:kazdy je na nieco ine dobry, to mas tazko, ja by som rychlejsie prekruzkoval V12ku (aj ked som to nikdy nerobil) ako napisal text na A4 bez chyby![]()
Peppo napísal:
tak potom asi nepatris za pocitac ale do nejakej dielne....
Pežot napísal:
Toš to si v riadnej p..i a že slovák a nemá ani SK klávesnicu, strašné![]()
![]()
VK-Tomáš napísal:
Peppo ale toto je škatulkovanie ľudí a vôbec si nemyslím že ty alebo niekto iný má právo rozhodovať či niekto patrí alebo nepatrí za počítač.
Nie sme 18st. kde boli vzdelaný ľudia privilegovaný a ostatný boli iba spodina![]()
Ale zas je pravda že nie vždy sa to dá čítať, ale preto ešte človek nemusí byť nevzdelaný ani ja neviem napísať jednu vetu bez chýb.
A kto tvrdí, že pravopis patrí k základným prejavom inteligencie tak nech sa prebere!
Základným prejavom inteligencie patrí pochopenie a solidarita chlapci a to by ste si mali zapamätať a nie kydať na ľudí ktorý píšu s chybami.
VK-Tomáš napísal:Peppo už sem zas ťaháš to čo sem nepatrí.
Ja som len vyjadril svoj názor, nebolo to mierené na teba ani na nikoho iného len som napísal s čím nesúhlasím a to je všetko.
Prečo si bereš všetko tak k srdcu![]()
A ak nevidíš zmysel v mojich vetách tak ich jednoducho ignoruj a nečítaj, vieš jak ja tvoje keď nemáš koho buzerovať![]()
A skús už byť trošku nad vecou a nebrať všetko príliš vážne!
OKI?
Pežot napísal:Mám jeden ti/yp (toto už fakt neviem aké i/y)![]()
![]()
![]()
jediné slovo, s ktorým mám problém, ako nato dajte to do gúglu
![]()
On sa opýta, či ste nehľadali niečo iné![]()
Peppo napísal:
dam si ta do nepriatelov, aspon nebudem vidiet tvoje prispevky... tak ako nevidim prispevky inych ludi....
xtreme napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pokec rullez
nedal som tam niekde zle i/y ?
![]()
peppyk .. kolko to mas ročkov?
luky2208 napísal:Jediny prispevok ohladom BMW som tu nenašiel,takže by sa to asi malo zamknuť.
Môj nazor:mam kopu kamošov ktorych si važim a myslym že aj oni mna. Vživote som po nich neštudoval či pišu pravopisne !!!! To ked teraz začnu robyť pravopisne chyby maju byť akože iní alebo zlí alebo ich mam neako odsudzovať ?
Poviem vam pravdu aj keby som sa o nich dozvedel že vôbec nevedia čitať alebo pisať,vôbec by som to neriešil a boli by rovnaky kamoši ako predtým. Tod vsio.