... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: 320i NEšTARTUJE JAZDENE BEZ OLEJA A VODY

Piatok, 23. Októbra 2009, 12:22

okman napísal:
no dobre možno to vyznelo blbo uznávam chlapec my volal že mu začala svietit neaka kontrolka z banoviec my volal ok ja že dojdi sem na druhy den dobehol stym zamnou no ja som nemal čas tak som mu povedal nech zajtra dobehne no ešte v ten večer volal že ho auto nechalo na pumpe no na nu sa neak doplazil hovoril došiel som na druhi den rano aj snim k autu pozeram olej ani mokra odmerka nič pod autom trošku natečene oleja ale len par kvapiek v chladiči nič suchoty skúšali sme doliať olej aj vodu nenaskočilo nič ale točilo ho tak sme ho odtiahli pred moju garáž zobral som ju od neho no ešte som ju nevyplatil dos zle že mate o mne takúto mienku no čo už ja chcem len poradiť lebo som v koncoch milujem baworaky preto sa o všetko zaujímam pre niekoho zakladám nezmyselne temi ale všade kde niečo napíšem tak čitaj cele forum a najdeš no čítam všetko a k niektorým veciam som sa nedostal a kdo povedal že mam stale ine auto vlastne mam iba e36 328i m Paket preto to m3 sri tak to zmením ale myslite si čo chcete ja chcem byt svamy za dobre pobaviť sa o veciach čo ma zaujmaju a tak ale jak vydim nejde to

potom Ty si druhy dement .. ked mi zena vola ze jej svieti nejaka kontrolka tak sa jej spytam ze aka .. niekde aj pise chybu dokonca neviem ako je to u E46 nemal som take auto nikdy .. ale je to jedno po opise aka kontrolka svieti by malo kazdemu byt jasne o co ide takze dotycnemu poviem chod na pumpu kup trebars 5w40 olej ked nemam sajnu aky tam je ... co Ty si sajnu asi mal mat ked si mu tam menil veci ako si pisal .. a poviem dolej to tam .. troska logicke ze ano ..
a si strasny odbornik ked clovek za Tebou dobehne a Ty nemas cas na minutu prist k autu a pozriet co svieti ... dpc minimalne asi riadis nadnarodny holding ... potom aj kamarat budes skvely .. :)
keby mu vytiekol cely olej tak aj E46 ho ma par litrov .. keby to tak rychlo tieklo bola by tam riadna mlaka .. a keby mal tak rychly unik doplazi sa do <> leda tak lebo by to stihol zadriet skor nez by urobil par desiatok mozno stoviek metrov .. a o vode ani nehovorim ..

no a podla toho ako pises a aky mas pravopis a stylizaciu atd tak Ti odhadujem cca 13 rokov zhruba ..

iste

Piatok, 23. Októbra 2009, 12:45

inak toto mi pripomina rozpravku kocur v nohavickach... alebo mal cizmy?

nechcem byt zly,ale bez vody ti v motore vsetko klzne pojde okamzite srat..salky,kruzky...
za par chvil ti ten bordel zanese filter pod olejovym cerpadlom a mas po aute..aj ked mas olej.. a bez oleja si ani neviem predstavit co by to robilo...

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 23. Októbra 2009, 13:22

nechapem kde sa mu ta voda aj olej mohla len tak stratit... hmmm

pepo286

Piatok, 23. Októbra 2009, 13:31

Martin46 napísal:
nechapem kde sa mu ta voda aj olej mohla len tak stratit... hmmm

dneska sa uz kradne vsetko :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

irons
Auto: BMW 320d E46

Piatok, 23. Októbra 2009, 15:11

[/quote]
no dobre možno to vyznelo blbo uznávam chlapec my volal že mu začala svietit neaka kontrolka z banoviec my volal ok ja že dojdi sem na druhy den dobehol stym zamnou no ja som nemal čas tak som mu povedal nech zajtra dobehne no ešte v ten večer volal že ho auto nechalo na pumpe no na nu sa neak doplazil hovoril došiel som na druhi den rano aj snim k autu pozeram olej ani mokra odmerka nič pod autom trošku natečene oleja ale len par kvapiek v chladiči nič suchoty skúšali sme doliať olej aj vodu nenaskočilo nič ale točilo ho tak sme ho odtiahli pred moju garáž zobral som ju od neho no ešte som ju nevyplatil dos zle že mate o mne takúto mienku no čo už ja chcem len poradiť lebo som v koncoch milujem baworaky preto sa o všetko zaujímam pre niekoho zakladám nezmyselne temi ale všade kde niečo napíšem tak čitaj cele forum a najdeš no čítam všetko a k niektorým veciam som sa nedostal a kdo povedal že mam stale ine auto vlastne mam iba e36 328i m Paket preto to m3 sri tak to zmením ale myslite si čo chcete ja chcem byt svamy za dobre pobaviť sa o veciach čo ma zaujmaju a tak ale jak vydim nejde to[/quote]

LOL najdlhsia veta na svete. :D
Na auto by som hodil bobek, to ta akurat tak financne zruinuje.

alfi666

Piatok, 23. Októbra 2009, 16:10

OK, este chvilu necham otvorene aby sa vsetci mohli vyjadrit a potom to LOCK-nem :D
jaj sranda vas tu obcas citat :lol:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 23. Októbra 2009, 16:19

daj tam 328i a mas fajnove vozitko... vybavit sa da dnes uz vsetko;)

okman
Autor témy

Piatok, 23. Októbra 2009, 16:19

dpč keby som vedel jak je možne ža tam nič nemal.. čo stim robil to neviem ani ma to už nezaujma a dik moc

JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 23. Októbra 2009, 17:35

chlapec testoval novy WS pripravok, ten ked nalejes a potom vypustis olej ujebes na afte 1000 km a nic sa z motorom nestane. treba to tam naliat este raz a auto pojde jak hodinky, mozes mi verit :wink: O:) O:) O:) O:)
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

elgi
Auto: BMW e46 330d touring
Kraj: Košický

Re: 320i neštartuje jazdene bez oleja a vodi

Pondelok, 26. Októbra 2009, 12:05

zadrel motor a jasne ze nenaskoci alebo ten lepsi pripad ze ho len zablokovala elektronika treba ho resetnut kto dokaze spravit toto s bmw nema srdce tomu pacientovi treba zobrat kluce hned to je hriech takto zaobchazdat s bmw
matyson napísal:
neni to blbost,,niekolko dni bez oleja a vody,,to sa da ratat na km,ale nie dni.Mazanie zacne svietit,TO AJ KOKOT ZBADA,prehrievat sa a nakoniec ZADRE,NIE ZE NEBUDE STARTOVAT.

elgi
Auto: BMW e46 330d touring
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Októbra 2009, 12:12

je to fakt blbost ked som mal rozbity termostat a teplota stupne tak motor straca vykon a neskor ho uz ani nenastartujes a nie to este bez oleja

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 26. Októbra 2009, 23:07

bez oleja vie jazdit iba skodovka :D a nie bmw s hydrozdvihatkami...
pochybujem ze by to auto vobec nastartovalo bez oleja, takisto ak ho tam moc chyba, zasvieti kontrolka a to zisti aj 3 rocne dieta ze to je kontrolka mazania a ze nieje nieco OK. a bez vody? ako sa to vezme, ak nema vodu v chladici neznamena ze nieje v systeme. ak koluje systemom, da sa na tom jazdit, no samozrejme ze dokedy...
a takisto, myslim ze kontrolka teploty tiez dava jasne najavo ze sa prehrieva....

podla mna ho nezadrel, uz len ked ho dokaze tocit starter... podla mna ten motor este nedodychal... este ma nadej..

zresetovat elektroniku, preplachnut motor a pojde... IMHO

okman
Autor témy

Utorok, 27. Októbra 2009, 09:07

no dufam že ho oživim dik moc

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Utorok, 3. Novembra 2009, 11:58

hmm vela stastia,no neverim tomu ze ten motor ti pojde tak ako isiel niekedy a ze nanom urobis este niekolko tisic KM bez obavy ze ti klakne...
Mal som jedno auto tak ako ty majitel jazdil bez oleja chvilu...auto mi dokonca aj nastartovalo a aj islo ale ten zvuk bol strasny: zaver- Odjebany motor na klukovke,a hydrostely tiez cvakali...
vymena kluky,lozisk a vselicoho,preplachnutie a jazdil som dalej ale ten motor aj tak nikdy uz nebol ako mal,proste dostal taky zahul ze uz to nerozchodil...
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Utorok, 3. Novembra 2009, 12:07

ta sak kup novy motor, to ta asi vyjde najlacnejsie :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných