... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
okman napísal:no dobre možno to vyznelo blbo uznávam chlapec my volal že mu začala svietit neaka kontrolka z banoviec my volal ok ja že dojdi sem na druhy den dobehol stym zamnou no ja som nemal čas tak som mu povedal nech zajtra dobehne no ešte v ten večer volal že ho auto nechalo na pumpe no na nu sa neak doplazil hovoril došiel som na druhi den rano aj snim k autu pozeram olej ani mokra odmerka nič pod autom trošku natečene oleja ale len par kvapiek v chladiči nič suchoty skúšali sme doliať olej aj vodu nenaskočilo nič ale točilo ho tak sme ho odtiahli pred moju garáž zobral som ju od neho no ešte som ju nevyplatil dos zle že mate o mne takúto mienku no čo už ja chcem len poradiť lebo som v koncoch milujem baworaky preto sa o všetko zaujímam pre niekoho zakladám nezmyselne temi ale všade kde niečo napíšem tak čitaj cele forum a najdeš no čítam všetko a k niektorým veciam som sa nedostal a kdo povedal že mam stale ine auto vlastne mam iba e36 328i m Paket preto to m3 sri tak to zmením ale myslite si čo chcete ja chcem byt svamy za dobre pobaviť sa o veciach čo ma zaujmaju a tak ale jak vydim nejde to
Martin46 napísal:nechapem kde sa mu ta voda aj olej mohla len tak stratit... hmmm
matyson napísal:neni to blbost,,niekolko dni bez oleja a vody,,to sa da ratat na km,ale nie dni.Mazanie zacne svietit,TO AJ KOKOT ZBADA,prehrievat sa a nakoniec ZADRE,NIE ZE NEBUDE STARTOVAT.