... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Yuro napísal:Motor vycisteny a po 300km svietime dalej ....
TT-SIMIK napísal:
Ty máš EU4, mohol by to byť aj zanesený filter pevných častíc,alebo zla lamda sonda v prvom kate,ale predovšetkym treba skontrolovať funkciu egr ventilu...to máš najlacnejšie riešenie....tie ostatné čo som písal sú už podstatne drahšie.....![]()
alfi666 napísal:Prestanme splietat blbosti s benzinom a zlou naftou![]()
Auto ma malo vzduchu - bud ho tam turbo netlaci, alebo je niekde diera, alebo je zly snimac tlaku vzduchu alebo zla riadiaca jednotka... ine to uz byt ani nemoze...
Kedze nic co sme ti tu radili si neotestoval, tak si myslim, ze tu zbytocne piseme litanie, ze co to moze byt.
Nepomoze ti ani nariekat nadtym, ze servis nevie opravit 5 rocne auto... uz som ti davno povedal, ze ho z toho servisu zober k niekomu inemu...
Zmerali ti manometrom tlak vzduchu v sani? robili ti paralelnu diagnostiku?
Ja chapem, ze nieje kazdy technicky zdatny, ale bud to chces riesit sam, alebo to nechaj na servis... lebo teraz mi to tu pripada tak, ze vsetci daco hovorime, ale len do vetra, lebo auto je v servise a nic ztoho sa nevyskusa
mlynky33 napísal:To je az take tazke ist niekam inam do servisu ?? pripadne do neautorizovaney garaze , kde sa ti nato pozrie obycayny neautorizovany mechanik?
SigSauerBang napísal:
Mne hovoril kamarát v servise,že tieto 110kw, majú v saní nejakú vrtulu či čo, a že tá sa zvykne odtrhnúť pri volakých 150-170000km, ale neviem kde to presne je, to mi hovoril, že už bola u nich asi 10ta e46 110kwatová 320d a mala odtrhnutú nejakú vrtulu v saní. A že dokonca dvom ju nasalo až niekde do hlavy a poškodila sa im tak AJ hlava valcov. Ja mám 100kw a nikde v saní som žiadnu vrtulu nenašiel,čo by mohla ohrozovať motor,Tak neviem akú vrtulu myslel.