... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
okman napísal:3.0D JE JEDEN Z NAJ MOTOROV čO BMW KEDY UROBILO
el_fuego333 napísal:Jeden o nas mal subaru forester 2.0 awd turbo boxer.
Kilowatty uz neviem, ale zrychlenie z 0-100 za 8s.
Super auticko. Stalo to vtedy cca 1,5 melona (rv 2000).
Za 5 rokov, po cca 230 000km rozdrbana spojka (horela a smrdela jak svina), tusim tam aj odislo turbo,
servis si na pravidelnych prehliadkach uctoval vymeny suciastok, ktore nikdy neboli menene (sviecky, remene, tesnenia a pod..), co sa prejavilo hadam na vsetkom. Odfajcene tlmice (pritom terenne auto, ktore nikdy nebolo v terene ) a pod.
Tech chlap odvtedy ked pocuje slovo "japonec" hovori jednu mudru vetu:
JAPONEC NAKONEC !!!![]()
el_fuego333 napísal:Jeden o nas mal subaru forester 2.0 awd turbo boxer.
Kilowatty uz neviem, ale zrychlenie z 0-100 za 8s.
Super auticko. Stalo to vtedy cca 1,5 melona (rv 2000).
Za 5 rokov, po cca 230 000km rozdrbana spojka (horela a smrdela jak svina), tusim tam aj odislo turbo,
servis si na pravidelnych prehliadkach uctoval vymeny suciastok, ktore nikdy neboli menene (sviecky, remene, tesnenia a pod..), co sa prejavilo hadam na vsetkom. Odfajcene tlmice (pritom terenne auto, ktore nikdy nebolo v terene ) a pod.
Tech chlap odvtedy ked pocuje slovo "japonec" hovori jednu mudru vetu:
JAPONEC NAKONEC !!!![]()
2bad napísal:Heh. tuto temu som sem hodil davno
Nakoniec sa otec rozhodol pre japončíka.... ale poviem vam nevidel som hadam auto ktore bolo tolko krat na reklamacii... radio, alarm, okna.... take prkotiny... ja tomu autu hovorim drahe auto za malo penazi... vsetko odflaknute, lacne materialy a podobne. a teraz cez zimu som bol skusit 4x4.... aaaaach boze mal som co robit... clovek zacne vystrajat blbosti a zrazu svieti check engine... nic sa nestalo po opätovnom nastartovani vsetko ok a ta akoze stvorkolka je tiez dobra keketina... po chvilke smrdi medzinapravova spojka jak svina.... proste flákota... nove auta sa uz nerobia tak ako sa robili stare...
ale ked sa na to auto ide jemne tak je vcelku fajn.... ale ako som spominal spracovanie je ukrutne lacne a odflaknute a nedoladene mnohe detajly...
2bad napísal:2009 máj :) cize este so starym xichtom... pocul som ze novsie uz mierne dotiahli ale furt nic moc... ale zase spotreba je super :)