... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Tajtrlik napísal:ja mam takisto 318tds compact a turbo mi "taha" od 1500 otacok..treba vymenit vzduchovy filter,vykuchat katalizator a ono to pojde neboj saale zase nie tak ako taka 325-ka naozaj od toho nemozes cakat zazraky
cigi napísal:a je citit ze tam ten kat. nie je? Ci sa mi to oplati babrat sa s tym
luky2208 napísal:je to sakra citiť a hlavne ak ho maš napoly upchatý a nevieš o tompo vykuchaní budeš myslieť že si sadol do ineho auta.
mIShoO napísal:pani precistil som AGR-ko pozrel hadicku ktora donho vedie vsetk oje ok dokonca som aj odpojil vyfuk od katalizatora a stale to iste cize neviem este kde by mohol byt problem .............. ak by bol niekto taky ochotny s BA sa mi na to pozriet tak by som bol velmi rad
luky2208 napísal:je to sakra citiť a hlavne ak ho maš napoly upchatý a nevieš o tompo vykuchaní budeš myslieť že si sadol do ineho auta.
cigi napísal:este raz prosim ta napis ci ti to netaha do 2000 otacok alebo od 2000 otacok.to je dost podstatny rozdiel.ja som z MA tak by si mohol dobehnut a pozreli by sme to.nieco poriesime.
mIShoO napísal:pani precistil som AGR-ko pozrel hadicku ktora donho vedie vsetk oje ok dokonca som aj odpojil vyfuk od katalizatora a stale to iste cize neviem este kde by mohol byt problem .............. ak by bol niekto taky ochotny s BA sa mi na to pozriet tak by som bol velmi rad
luky2208 napísal:Nepisalo sa tu o hadičke ku AGR-ku !!!!ale o hadičke ktora mide zo snimača tlaku do sacieho potrubia odspodu v mieste nad štarterom !!!