... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Autor témy
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Doklady pri kupe z bazaru

Pondelok, 19. Októbra 2009, 19:36

Viete mi niekto povedat co za doklady by som mal chciet/dostat k autu pokial by som ho kupoval z bazaru (bolo by z jedneho okresu a prihlasovalo by sa do ineho)? Snazil som sa patrat tu na fore, ale nejaku takuto temu som nenasiel.
A tiez ako to je v pripade ked si ide niekto kupit auto napr sobotu abo piatok poobede ked uz su prip vsetky nejake policajozborne a pod blbosti mimo uradnych hodin.. je problem odist priamo s tym autom z bazaru napr v nejaky takyto den? Co napriklad poistka, ako je to s nou?
Vyjadrite sa pls kto máte s týmto skúsenosti, keby som kupoval tak ani neviem čo mám dostať/žiadať, či príp vybaviť v predstihu.. samozrejme narážam teraz len na SR, žiadna kúpa abo dovoz zo zahraničia. Díkes chlopi :wink:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

spider207
Autor témy

Re: Doklady pri kupe z bazaru

Streda, 21. Októbra 2009, 16:06

Čo páni (a dámy), nikto nevie :?:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

k33p
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Októbra 2009, 16:22

no staci ti najskor OP, dostanes kupnopredajnu zmluvu, dostanes TP (ak ho nedostanes - poslu ti ho postou = nemozes jazdit / koly policajtom, oni chcu TP, EK, STK a vsetky potrebne doklady... nie kupnopredajnu zmluvu) zalezi kde to auto budes kupovat ci maju podporu ze si vybavis poistku na mieste alebo si ju po kupe auta pojdes vybavit sam do poistovne...ked budes mat uzavretu poistku a stary tp a kupnopredaju zmluvu mozes ist na prepis...asi takto nejak
ak bude auto z ineho okresu budes platit 2000,- (skk) za ine znacky ak bude v ramci okresu a znacky ostavaju je to lacnejsie...
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

spider207
Autor témy

Streda, 21. Októbra 2009, 19:18

super, konecne nejaka odpoved, dikes... takze teraz to vyzera na poriesenie poistky, resp zistenie moznosti.. kdeze si Skypco? :-)

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných