... všetko o BMW ...
atc525 napísal:od 8 do 10 ale najcastejsie 9 to su cisla po 5tich rokoch s tds (e34,e39) myslim ze na to si sa pytal.Alebo to mozno fakt zaujmalo komu odisly zhavice na tds-e !
atc525 napísal:Cerpadlo,turbo,hlava,to su veci uz milionkrat otrepane kazdy to vie a ked ma tds uz to cital milionkrat,ale ze tam odchadzaju zhavice to by som teda nepovedal!!! Kludne ma urazaj pan intelektual!!!
Trickym napísal:atc525 napísal:Cerpadlo,turbo,hlava,to su veci uz milionkrat otrepane kazdy to vie a ked ma tds uz to cital milionkrat,ale ze tam odchadzaju zhavice to by som teda nepovedal!!! Kludne ma urazaj pan intelektual!!!
Ale no. Urazat som Ta nechcel, len som nerozumel reci Tvojho kmena. Je totiz pre mna smiesne/divne ked sa niekto pyta na spotrebu tds, ked pri prepocitani mi vychadzaju kilometrove naklady na tds porovnatelne s fajnovou 540i. A hlavne aby auto bolo minimalne 5 dni za dva mesiace v servise... Mozem to oplut. A to jazdim normalne kilometre za rok, ziadne extremy (max 50000). Este raz sa ospravedlnujem, ak som Ta urazil. Houk.
Trickym napísal:atc525 napísal:Cerpadlo,turbo,hlava,to su veci uz milionkrat otrepane kazdy to vie a ked ma tds uz to cital milionkrat,ale ze tam odchadzaju zhavice to by som teda nepovedal!!! Kludne ma urazaj pan intelektual!!!
Ale no. Urazat som Ta nechcel, len som nerozumel reci Tvojho kmena. Je totiz pre mna smiesne/divne ked sa niekto pyta na spotrebu tds, ked pri prepocitani mi vychadzaju kilometrove naklady na tds porovnatelne s fajnovou 540i. A hlavne aby auto bolo minimalne 5 dni za dva mesiace v servise... Mozem to oplut. A to jazdim normalne kilometre za rok, ziadne extremy (max 50000). Este raz sa ospravedlnujem, ak som Ta urazil. Houk.
atc525 napísal:V pohode!Ja len ze ked sa niekto pyta na spotrebu tak ho nezaujima ake ma na p... auto,to je vsetko.Ako som pisal mam ho uz piaty rok a v pohode ziadna zo spominanych zavad,len sa k nemu musis vediet chovat.TDS jednoducho neni motor na blaznenie ale na vozenie.