Cosmo - ked som bol mensi, rad som pozeral Walker Texas Ranger. A tam v jednom diely mali taku sutaz a bol tam jeden policajt z GSG 9 a ten mal meno Cosmo. Je to uz okolo 10 rokov a stale ma tak volaju a poznaju :)
Ale inak : Chudobný Ožralý Skákajúci Metrosexuálny Ondrej
Ogi vzniklo od prezývky Ogarek ešte na základnej škole ani neviem ako sa k takejto prezývke vobec dopracovalo kamošky mi potom skrátili prezývku na OGI.....a zbytok nicku už viete...
Pôvodne ma na základnej škole kamoši volali "francku" alebo "francek" alebo tak nejak... Tak som si to trochu upravil. Keďže Franco ako také je už otrepané, pridal som si k tomu aj svoje iniciálky (MK)
The Prozac Trošku upravená moja prezývka zo školy, získal som ju kôli mojej totálne chladnej povahe (ako k nej prišli neviem), čo to vlastne znamená som zistil až pred pár rokmi: http://cs.wikipedia.org/wiki/Fluoxetin A medzitým ma začalo tak veľa známych volať a mi to aj prischlo celkom, keďže moje meno a priezvisko je ako som zistil na Slovensku najbežnejšie a prvý prezident SR sa volal rovnako ako ja. Inak som Mišo :)
Determination that is incorruptible ******************************* Vozový park: Škoda Felicia 1,4 50kW 2002 - doteraz stará láska nehrdzavie (iba trochu podvozok) Dacia Sandero 1,6 2009 - rodičia BMW 528i 2009 - Splnený sen... Bude upgrade coskoro :)
maiki ma volaju vsetci uz veeelmi dlho, mozno to vzniklo... ked som bol fakt maly, chodievali sme na chatu do zvolena, a tam sme sa ako decka hravali a ja som v kazdom "pribehu" bol majkl , miki, a hadam ze odvtedy mi nieco take prischlo,
dnes ma uz dokonca ani mama nevola mojim menom (michal)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Metrosexualny Ymbecilny Skaredy Smrkajuci Krepy Arogantny podľa tej vašej stránky..... inak Michaela ......a Y má históriu od základnej školy.... slovenčinárka povedala, že kto nenapíše diktát bez chyby, nepustí ho domov..... napísala som ho bez chyby a podpísala sa Mychaela ....mala nervy, ale podpis nie je súčasťou diktátu a tak som išla domov číslo 1 vystihuje moju povahu byť všade prvá
[quote="mysska1"]Metrosexualny Ymbecilny Skaredy Smrkajuci Krepy Arogantny podľa tej vašej stránky..... inak Michaela ......a Y má históriu od základnej školy.... slovenčinárka povedala, že kto nenapíše diktát bez chyby, nepustí ho domov..... napísala som ho bez chyby a podpísala sa Mychaela ....mala nervy, ale podpis nie je súčasťou diktátu a tak som išla domov číslo 1 vystihuje moju povahu byť všade prvá k ďalším ma ešte volali : Mischelinka - podľa pneumatík ( nie že by som vyzerala ako ten panáčik ) škaly - odvodenina z priezviska....volal ma tak triedny na strednej a potom už aj spolužiaci