... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
VK-Tomáš napísal:
Ja som bývalí obyvateľ okresu VK ešte mám stále značky na aute VK![]()
Ale už nie dlho
VK-Tomáš napísal:Čo už zmena je životmimochodom sa čudujem, že tu je tak málo Krtíšanov, však keď chodím tadial na návštevu tak vídam hodne vela Baworákov, ale možno nevedia o tejto stránke
jani napísal:Ja uz som vela ludom vravel,ze existuje toto forum,mame tu od E90 M3(na dakych Lotysskych znackach)po X6 ky...aj moj byvali sef ma krasnu e38,inak ty si bol priamo s VK alebo s okresu?
VK-Tomáš napísal:Ja som z okresu VK nie priamo z Velkého Krtíša.
Som z malej obce Kleňany neviem či poznáš, ale asi nie nikto nepozná tú dedinu okrem![]()
ona je už akurát na hranici okresov VK a LV a krajov BB a NR
![]()
To je dedina kam sa chodia aj vtáci iba otáčať![]()
![]()
macik napísal:
no veru,mate tam bars co,dnes som v darmotach obdivoval alpinuB5,super kara....
a je na predaj za 45tis ojroo..
jani napísal:Ja uz som vela ludom vravel,ze existuje toto forum,mame tu od E90 M3(na dakych Lotysskych znackach)po X6 ky...aj moj byvali sef ma krasnu e38,inak ty si bol priamo s VK alebo s okresu?
mareko258 napísal:
aj ja som z VK , a na jar sa dufam uz konecne aj ja ocitnem na zraziku.........od 11 aprila som doma tak sa uz teraz tesim dufam ze chalani daco sa zriesi...
torsion napísal:BB...totalny novacik...a este k tomu auto ako polotovar
herri13 napísal:
Jasne, ze sa planuje, uz pomalicky spekulujeme co a ako a ty to nebudes mat ani dalek. Kedze byva na letisku v Pliesovciach, po ceste do VK.
mareko258 napísal:
viem viem herri , stade chodim kazdy tyzden ked som doma takze sa uz neskutocne tesim na april , zatial daco porieste a dajte v cas vediet , tesim sa