... všetko o BMW ...
Robert 323 napísal:Je pekne...Aku ma predstavu o cene a nejake info o technickom stave auta a vybave
Robert 323 napísal:hlavne cenu!Bolo auto burane?pocet airbagov atd.
Robert 323 napísal:pises,ze cena dohodou...aku ma predstavu???Za ten co som uviedol vysie som ponukol 5700eur.
Robert 323 napísal:160tis. to je cca 5333eur.Ak by to bolo tak,tak by stalo za to to ist pozriet.Samozrejme by som to poriadne skontroloval hlavne po motorickej stranke.Ak by sa dalo poprosil by som o foto interieru.A co tie svetla?Su origo prerabane ale bo su to nejake tuningove?Ak tuningove su k tomu origo a co sezonne prezutie?
okman napísal:,e46 mislite že sa da zohnat za 7000e po facelifte
Jozef napísal:tak ta čierna 318 pekna teda a možno aj v dobrom stavekto vie. a dobra cena
VK-Tomáš napísal:No keď ťa neohúril inerier v e46ke tak pri japonských autách čakaj ešte horšie veci
Parker napísal:
Mne sa baworácky interiér páči, veľmi....jednoduchý, elegantný, masívny, atď....lenže vysedené sedačky, dotrhané, doškrabané plasty okolo riadiacej páky došúchané lakťové opierky....smrad - ťažký vzduch kurevsky - neviem čím to je ale v každom bol divný ťažký vzduch ...ak by som také auto doniesol domov by som sa hanbil ako pes že som za to dal 9000€ napr. aj keď je to bmw...zvonka paráda vo vnútry chliev...
Nerobím si veľké nádeje že to bude pri napríklad pri mazde6 omnoho lepšie ale za tie peniaze už sa dá kúpiť aj 2004-05, kilometre od 55000 !!! (nehovorím že tomu verím, ale také su inzeráty) a teda auto v ktorom sa menej sedelo a ktoré menej behalo ako bmwčka, ktoré som videl ....