... všetko o BMW ...
mathesss napísal:je to lenivé na takú kravu! vozil som sa a je to približovadlo. Jeden z najhorších motorov od BMW. Veľmi často na 2,5tds praskaju hlavy. Každý kto za trošku viac zaujímal o dieslové motory a má s nimi trošku skúsenosti povie to isté. Ked tak 730d, a máš po probléme.
normann napísal:Ale tady je řeč o ojetých autech, který mají nalítáno 200tis.km a výš a náklady na opravu 3.0d jsou o hodně vyšší, než na tds, na tds pasuje např. ta prasklá hlava z E34, nebo E36, to už je pak jiná cena, to samý vstřik. čerpadlo, atd. A zas tak líný to není, sám jsem překvapenej, pravda je, že to moje tédéeso dle lidí, kteří to můžou posoudit, je docela svižný. Měl jsem před tím rychlejší štiku, ale tohle taky ujde, na drifty a sprinty to určitě není, ale na slušný ježdění se slušnou spotřebou určitě.
mathesss napísal:je to lenivé na takú kravu! vozil som sa a je to približovadlo. Jeden z najhorších motorov od BMW. Veľmi často na 2,5tds praskaju hlavy. Každý kto za trošku viac zaujímal o dieslové motory a má s nimi trošku skúsenosti povie to isté. Ked tak 730d, a máš po probléme.
777CC napísal:zdravim, no ja mam 725tds a chip na 180 PS , manual a som s nim spokojny spotreba vyborna a vykon postacujuci...ked potrebujem idem...nemam problem ani z obiehanim ani z nicim...
100RM napísal:725tds je chcipnuta kunda (sorry majitelom, ale je to proste tak). V kolone sedmiciek na dialnici vzdy zdrzuje ...