quote]""TDS je nahovno a praskaju tam hlavy""

Boze zase mudry odbornik

.TDS nieje ziadny zazrak ani spotrebou ani vykonom ale obycajny stary turbodiesel ktory stale sluzi a osobne by som ho urcite uprednostnil pred 2.0 alebo 2.3 benzinovym motorom.Samozrejme 3.0d je o niecom inom a to nielen vykonovo ale aj financne

,luky to spravne napisal hlava stoji tolko co jeden vstrek a ani nehovorim o 2 podavacich cerpadlach.[/quote]
Sorry, ale keď ideš porovnávať 525tds, s hociktorým R6 benzínom tak lám ruky sám nad sebou

Keď to porovnáš napríklad s 520i, alebo s 523i (ktoré si ty ohodnotil ako horšie od tds) tak spotreba je vyššia o 2litre a myslím si že ťahom sú tie motory tiež o moc lepšie. Čo sa týka spolahlivosti tak su určite menej poruchové.
Ale oukej.. je to každého názor, každý má rád niečo iné, a niečo iné preferuje... Ja som osobne proti TDS. 3traja kamoši mali 525tds a s toho dvom prdla hlava a tretiemu odišlo turbo. (vtedy som ti inak aj písal SS či ho nemáš, ale nakoniec si to ten chalan poriešil sám) A neboli to žiadne vyhonené motory ani polepené autá... Samozrejme, určite sa nájde niekto kto má fakt dobrý kúsok a je s ním spokojny, nekazí sa mu a auto si užíva...
Ale aj tak... Keď podľa niekoho trepem kraviny, a posmešne robí so mňa "odborníka", tak prečo je ten motor považovaný za najkazovejší motor od BMW???

ASI NA TOM NIEČO JE, nie,?=)
Chalan, ktorý založil tému sa pýta na názor... Preto sa tu musí rátať s pozitívnymi aj negatívnymi ohlasmi... ja dávam jednoznačne negatívne skúsenosti a s týmto motorom som sa stretol viac krat...
A aby som nezabudol riešim auto 525tds!!!! ....V E36ke ten motor s tým autom celkom dobre stíha, tam ho nejako extra čo sa týka ťahu a sily neodsudzujem! OSOBNE by som poriešil 530d alebo nejaký benzín.