... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: kupa 320i Coupe - plusy a minusy

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 14:18

vyzera dobre, pozri ci ma ciernu stropnicu

pozri ci vsade vsetko pasuje, potukaj po vsetko, oskusaj funcknost kazdeho tlacidla.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

frankie_KE
Autor témy
Kraj: Košický

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 15:44

jararak napísal:
vyzera dobre, pozri ci ma ciernu stropnicu

pozri ci vsade vsetko pasuje, potukaj po vsetko, oskusaj funcknost kazdeho tlacidla.

no a co sa technikceho stavu tyka? na co mam dat obzvlast pozor? btw cena nieje prilis vysoka? neviem v akej cenovej skupine sa pohybuju taketo kusky.. :?:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Októbra 2009, 06:32

novsi rocnik po facelifte a ked nieje vylietany tak moze byt cenovo

nastartuj ho za studena, nesmie klepat ani robit ziadne divne zvuky, taktiez po nerovnostiach sa prejdi ci to nebucha nejak moc.

je tu toho halda, prejdi si to.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bawor222
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Októbra 2009, 22:12

no presne na toto som sa pozeral pred mesiacom a rozmyslal som nad nim ale nejak som sa donho nezapozeral nepreskocila tam ta spravna iskra keby mal avusblau metalic a viac veci co ja vyzadujem tak uz v nom sedim a testujem ho 8)
ObrázokObrázokObrázokObrázok

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 10. Októbra 2009, 11:43

bawor222 napísal:
no presne na toto som sa pozeral pred mesiacom a rozmyslal som nad nim ale nejak som sa donho nezapozeral nepreskocila tam ta spravna iskra keby mal avusblau metalic a viac veci co ja vyzadujem tak uz v nom sedim a testujem ho 8)

Socka to neni. Je to fakt pekna e36ka. Jedine co je na nej soc je farba.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Sobota, 10. Októbra 2009, 13:42

no videl som grizlyho striebornu e36 coupe a je tak pekne spravena :!: ze az tak si nemyslim ze stribrenka je social ;) (taku peknu e36 aku ma grizly tazko najst :-({|= )
Naposledy upravil/-a mys_iak v Sobota, 10. Októbra 2009, 17:15, upravené celkom 1 krát.
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

bawor222
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 10. Októbra 2009, 16:07

eko.fresh napísal:

Socka to neni. Je to fakt pekna e36ka. Jedine co je na nej soc je farba.

no tak keby bola ta farba ina taka jak tvoja tak by som inak uvazoval aj ked strieborna je taka farba ze nie je na nej vidiet tak spina ale zase treba lestit a potom je to fuk, inak ma ten strieborny intros taky aky by som chcel teda s modrim tapacirom a este keby mal opierku na ruku a miesto tich rucickovych hodin to co tam ma byt aby si to nemusel setko clovek prerabat tak by som ho zobral asi tak 8) ale este by som si setko prekontroloval predtym
ObrázokObrázokObrázokObrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Sobota, 10. Októbra 2009, 17:18

bawor222 napísal:

no tak keby bola ta farba ina taka jak tvoja tak by som inak uvazoval aj ked strieborna je taka farba ze nie je na nej vidiet tak spina ale zase treba lestit a potom je to fuk, inak ma ten strieborny intros taky aky by som chcel teda s modrim tapacirom a este keby mal opierku na ruku a miesto tich rucickovych hodin to co tam ma byt aby si to nemusel setko clovek prerabat tak by som ho zobral asi tak 8) ale este by som si setko prekontroloval predtym

tak mi sme ho boli s frenkiem dnes mrknut a to auto bolo v pohode :) myslim ze o dost lepsom stave ako mam ja ;) a myslim ze ci tam su hodinky bo stredne BC ;) tak to je fuk bo aj tak mi to moje len teplotu a hodinky ukazuje cize nic :D myslim ze bedrovka bude za pohodove peniaze cize nebude problem....
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných