... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:musy to tu byt dvakrat?
bmw6/ukradena-cerna-645i-t22709.html
Maťko009 napísal:GPS je ti na nič, nikdy ti neukáže presnú polohu na pár metrov, ale väčší okruh kde to môžeš donekonečna hladať. A pri takýchto autách sa používa rušička. Auto skončilo na Slovensku kde je už dávno rozobraté na diely! Nie je to až taká pecka,ktorá by stála za risk na odvoz niekam na východ. Aj 6-tiek bolo dovezených veľa búraných a dielov na ňu nie je nikdy dosť. A nové BMW sa ľahko kradne cez diagnostickú zástrčku.Najväčší problém je dostať sa do auta, následné naštartovanie je už len ozázka pár sekúnd.
st27 napísal:takže-abych vše uvedl na pravou míru,to auto není moje,ale patří šéfovi!!! a ta hlavní věc je že se všera našlo v Bratislavě!!!!no prostě on tam má nějáký GPS vyhledávač,jenže ten zloděj zajel někam na soukromý pozemek v Bratislavě kde nemohla policie nic dělat než do doby kdy vyjel směrem k Českým hranicím!!!!!! a tam auto dopadeno a dnes už je opět tam kde má být.... je možný teda mluvit o obrovském štěstí nebo a "naivitě" zlodějů..každopádně je už vše v poho.
chtěl bych tady tou cestou poděkovat jistému panu X (nepřál si být jmenován)za to že mi poskytl nějaký informace!!!
st27 napísal:díky.. tak dneska jsem se dozvěděl víc onformací.tákže-auto ukradla 21. slečna!!!! ano čtete dobře,bylo jí 21.. no a "projela" se do Bratislavy,kde vydržela den a pak přes celou ČR až do Bíliny(u Teplic!!) kde byla dopadena.. teď se čeká na vysvětlení proč jí nechali projet skoro celou republikou a nic neudělali. jsem zvědav na stav auta!![]()
jinak řekl bych že to GPS vyhledávání je věc dobrá...i když jsem zastáncem bullocku nebo vlastnímu zapezpečení....
no přeju Vám aby se nic nikomu něco podobnýho nestalo ať už jezdí s E30 nebo M6...přece jen,auto je snad pro každýho mazel.....
xtreme napísal:nejak moc do toho vidiiis..podozriveee...
![]()
![]()
mozna to tu rozoberu a nasledne v rusku poskladaju ako kie..