... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
remo napísal:je mozne ze v USA by sa nieco dalo na to kupit, ale za prve objem nenahradis a za tu cenu, neviem ci to ma vyznam
uz mam osobnu skusenost s tunenim 1,4 MPi a nikam to neviedlo a kopa penazi v pazi....
Peppo napísal:hej hej... striebornu fabiu su pamatame - ale radsej by sme si nepamatali...
Branik116i napísal:no ja som sa rozhodol pre trocha iný typ tuningu, takže sa pýtam:
v pláne je M-paket; treba mi predný, zadný nárazník, bočné prahy, prívod vzduchu a mriežku na predný nárazník, samozrejme lakovanieokrem toho ešte niečo? a zaujíma ma samozrejme aj finančná stránka veci, kto už niečo také robil, nech sa podelí o skúsenosti, kamil9 mi akosi neodpisuje na SS
![]()
pružiny a podložky: podložky iba dozadu 15 mm, ale aké mám kupovať pružiny? o koľko mm sa to dá spustiť bez toho, aby kolesá niekde šúchali o podbehy?
ďalej idem zinkovať kotúče, pieskovať a lakovať brzdové strmene, pridajú sa pancierové hadice, kvalitné obloženie a kvapalina, fólie a ešte jedna vecička: tie farebné prúžky čo sa lepia na kolesá mi pripadajú také trocha zaostalé, radšej by som volil wheel protector; má s týmto niekto nejakú skúsenosť? http://www.tuning.sk/dokument-ochranne- ... tor-kolesa
vďaka za každú reakciu, najviac mi treba pomôcť s tými nárazníkmi, zbytok by som mal zvládnuť v pohode