pravú zadnú časť auta mám nižšie ako lavú, je to videť aj volným okom zo zadu. struna vyzerá byť v poriadku, k tlmiču som sa ešte nedostal aby som to pozrel. Môže to byť unavená struna, tlmič, alebo je ešte iná možnosť
no tlmic asi len seknuty keby bol...ako kamosovi ze mal nachylene na kopci a cez zimu mu tlmic zamrzol a ostalo mu nachylene (favorit rulez) a zadny tlmic stlacis aj rukov takze ten by to asi nenachylil ale mozno sa mylim :) skor ta pruzina moze byt prasknuta
mal som prasknutu pruzinu, auto pri prejazde nerovnostami na pravu stranu (PZ bola prasknuta) az nepekne klaklo (tak, ale predne tlmice KO a makke pruziny...)
zhodit dole tlmice a pruziny nie je problem, tiez som mal pravu stranu nizsie o 1-2 cm a zvonku nebolo badat, ze by pruzina bola zla
mas zlomenu strunu. vysku auta nerobi tlmic, ale struna. a to by si musel mat k..va zohnuty tlmic, to by ho musel nieto rozobrat, zohnut a zmotovat, aby nesiel hore
no jasne je to len kusok ale spravi to svoje viem ja mam ten isty pripad. aj ja ich mam doma asi 2 mesiace ale nejak este nedosiel ten spravny cas na vymenu. mozno cez zimu. inac mas pekny compact