... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Xader
Kraj: Bratislavský

Re: Policajna M3

Utorok, 3. Februára 2009, 09:57

Je rozdiel ist rychlo a je rozdiel aj na akom aute ist rychlo :lol:
Myslim si, ze S4 je zhruba uroven e46 M3 a tieto auta si dovolim povedat maju celkom predimenzovane brzdy a celkovo jazdne vlastnosti oproti autam/ludom co jazdia rychlo trebars na ochcaviach, fabiach, passatoch...to su neporovnatelne auta.
Zopakujem sa...nech maju policajti aj PORSCHE 911 GT3 :lol: aspon bude vacsi respekt a budu vsade nacas, kde treba.
Tak uz nekydajte na policajtov ! Alebo kydajte, ale ked vy budete mat problem, tak nevytacajte 112/158 ale si pomozte sami, ved naco volat tych "kretenov" ?!!!!!!!!!!!
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Utorok, 3. Februára 2009, 10:09

Sak aj policajti su ludia...aj tam najdes K***ta ako vsade inde...a poviem pravdu posledny rok co tak sondujem od 16-24 rocne slecny tak vidim ze ich inteligencie su na bode mrazov(cest vynimkam)...a je pravda co som videl u nas mladych policajtov, vazne su velmi mlady...ja som nikdy nemal problem s policajtmi...stale slusne a bez problemov som vsetko vydiskutoval...a stymi A8, sedmickami si to velmi nemyl...bol som svedkom ako kamarat policajt zobral komplet znacky od auta chlapikovy na Medovi ML 140 kilovemu svalnatemu gorovi(nehovorim o vyhrazkach, atd a koho pozna a picoviny)..skor ty stary su taky neohladuplny lebo pride nejaky 27 rocny chlapik s titulom a uz je vysetrovatel...trochu sa do toho vyznam a neni to len take lahke jak sa vam tu vsetkym vidi...niektory fakt o tom vedia p**u deravu a zistujem ze najlepsie by bolo asi bez policajtov :o ...ale myslim si ze hodina bez policajtov a do pol hodiny prekracujem v meste mrtvoly( sorry za spamovanie).
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

macik
Auto: bicykel
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 3. Februára 2009, 11:41

mas pravdu,v dnesnej dobe by asi tazko fungoval svet bez policajtov...
E46----330d po fajseeee----ex

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Utorok, 3. Februára 2009, 17:13

Nech kupia radsej nove sanitky ... alebo nech daju nejake S4 ky a pod rychlej zdravotnej sluzbe ,ze by boli vsade pri niecom prvy a mohli podat aspon kvalifikovanu prvu pomoc
naco je rychly policajt ?
Bol som pri havarii nie az tak davno ,prvy prisli policajti a nic ,stali svietili baterkou a cakali na sanitku ...
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Utorok, 3. Februára 2009, 18:46

ludia este asi nemaju zdania co znamena cestny pirat , poslal by som ho do okolia LA , presnejsie santa moniky a tam nech sa pozru co su cestny pirati , toto co tu mame mi su len ludia co sa trosku ponahlaju a obcas su neohladuplny.. a to vam teda poviem ze v USA to neni med lizat , tam nic neuplatis ... teda mozes to skusit ale ides sedet...

Ederon

Utorok, 3. Februára 2009, 19:10

Xader napísal:
Je rozdiel ist rychlo a je rozdiel aj na akom aute ist rychlo :lol:
Myslim si, ze S4 je zhruba uroven e46 M3 a tieto auta si dovolim povedat maju celkom predimenzovane brzdy a celkovo jazdne vlastnosti oproti autam/ludom co jazdia rychlo trebars na ochcaviach, fabiach, passatoch...to su neporovnatelne auta.

S tym sa da suhlasit. Vascinou tiez plati, ze cim lepsie ("nabuchanejsie") auto, tym sebavedomejsi sofer, co casto nemusi vobec odpovedat jeho soferskym schopnostiam.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Februára 2009, 12:16

Ederon napísal:
S tym sa da suhlasit. Vascinou tiez plati, ze cim lepsie ("nabuchanejsie") auto, tym sebavedomejsi sofer, co casto nemusi vobec odpovedat jeho soferskym schopnostiam.

Nemyslim si to iste co ty, ked sa porozhliadnes ake auta "lezia" popri ceste v priekope tak su to vacsinou Skody, Astry, Golfy, atd... Podla mna skor clovek "naklada" na slabom aute (pripadne firemnom) ty co maju silne auto nechodia zbytocne ako blazni, ak chces niekoho predbehnut na silnom aute je to otazka chvilky a zas mozes ist normalnym tempom, kdezto priemerne 100 konove auto ma co robit aby v 90km/h mimo mesto cosi predbehlo a tak vznikaju mnohe nehody, nie vsetky, no casto je to tak...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Ederon

Streda, 4. Februára 2009, 13:16

Dogg88 napísal:
ked sa porozhliadnes ake auta "lezia" popri ceste v priekope tak su to vacsinou Skody, Astry, Golfy, atd...

To samo o sebe este nic nemusi znamenat. Da sa to pripisat napr. tomu, ze tych aut je proste podstatne viac ako tych silnych a preto su aj castejsie ucastnikmi nehod.
Podla mna skor clovek "naklada" na slabom aute (pripadne firemnom)

S tym slabym neviem, to zavisi od vodica, ale tie firemne to je velka pravda, hlavne firemne fabie a male pickupy sdi. S tymi sdi-ckami ich ale ciastocne chapem. S tym ked sa uz rozbehnes, nechces moc spomalovat lebo dalsiu pol hodinu stravis rozbiehanim :lol:
ty co maju silne auto nechodia zbytocne ako blazni, ak chces niekoho predbehnut na silnom aute je to otazka chvilky a zas mozes ist normalnym tempom, kdezto priemerne 100 konove auto ma co robit aby v 90km/h mimo mesto cosi predbehlo a tak vznikaju mnohe nehody, nie vsetky, no casto je to tak...

Ved ani nehovorim, ze to tak robia vsetci. To urcite nie. Ale silnejsie auto, vacsi majetok, krajsia frajerka..to vsetko ma vplyv na sebavedomie ci chceme ci nechceme. Malo ludom to nestupne do hlavy (aspon sem tam)

Hyri

Streda, 4. Februára 2009, 18:14

nemaju ziadne m3 :D nekdo videl mpaket a hotovo :D
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Peto_185
Auto: BMW
Kraj: Banskobystrický

Streda, 23. Septembra 2009, 20:40

rodgers napísal:

tu m5-ku maju od Packu, on si kupil new RS4. Je to ale hlupák :twisted:

nie RS4 ale RS6ku novu si kupil ide mu karta 580 koni, take sluzobne auto by som bral :D

okman

Štvrtok, 24. Septembra 2009, 14:19

TO AUTO POZNAM OTVARAL SOM HO

ice.blade

Štvrtok, 24. Septembra 2009, 18:40

dodoIPD napísal:
tak maju nejaku e90 v m-pakete? lebo som si stopercent ze to nebola e46...

mozno si videl bielu E92ku green car co stala kusok vedla mna ked som isiel zo zadu do prievozu na sysliu ulicu tam bola zaparkovana pri zastavke pristavny most krizom do prievozu... nepripadala mi ako Mko a behal okolo nej taky starucky pupkaty dr.green

tuto E92ku som videl casto behat na obchvate cast aupark - zologicka zahrada... alebo stava na obchvate v petrzalke smerom z jaroviec/rusoviec...

ak ju zas uvidim cvaknem z auta :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných