... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Furby
Autor témy
Auto: E60 530d & K50
Kraj: Banskobystrický

Woodruffovo pero - strihlo zase...

Pondelok, 21. Septembra 2009, 23:27

Takže: rád by som sa pripomenul so staronovým problémom, ktorý bol riešený tu:
bmw5/licovaci-kolik-525tds-t21226.html

Už som si myslel, že sa to všetko vyriešilo ale asi pred hodinou ma to sklamalo - stalo sa to opäť... #-o
Príznaky presne tie isté ako predtým, hlavný šrób na remenici zase povolený. Ja neviem či bolo toto pero z avie z iného materiálu a mäkšie, lebo jeho životnosť bola 470km... Takže zajtra asi volám do BMW a objednám originál, som zvedavý aký je tam rozdiel, teda okrem toho že cena je viac ako 20x vyššia... Ale zase motor sa mi každý týždeň rozoberať nechce ](*,)
E60 530d
Obrázok

luky2208
Kraj: Prešovský

Re: Woodruffovo pero - strihlo zase...

Utorok, 22. Septembra 2009, 07:38

Furby napísal:
Takže: rád by som sa pripomenul so staronovým problémom, ktorý bol riešený tu:
bmw5/licovaci-kolik-525tds-t21226.html

Už som si myslel, že sa to všetko vyriešilo ale asi pred hodinou ma to sklamalo - stalo sa to opäť... #-o
Príznaky presne tie isté ako predtým, hlavný šrób na remenici zase povolený. Ja neviem či bolo toto pero z avie z iného materiálu a mäkšie, lebo jeho životnosť bola 470km... Takže zajtra asi volám do BMW a objednám originál, som zvedavý aký je tam rozdiel, teda okrem toho že cena je viac ako 20x vyššia... Ale zase motor sa mi každý týždeň rozoberať nechce ](*,)

Poriadne popozeraj či nieje niečo kryvé. Dosadacia plocha na kluke a na unašači remenice. Nekmytala remenica ??? Ako si to dotiahol ??? Treba to dotiahnuť 1m rurov na tiahle poprypade dať lepidlo na zavit 8-[ To pero ak si ho brusil a si ho neprehrial tak musí vydržať :-k

Furby
Autor témy

Utorok, 22. Septembra 2009, 10:37

No dotiahol som to iba račňou, ale toľko koľko dalo... Ja už tomu nechápem... A pred chvíľou som volal do bavárie že to objednám, ale už si ani tým nie som istý keďže mi povedal že to je nejaká pružina a stojí 76 centov, pričom ja som čakal okolo 70€. Ja neviem teraz či ma zase nepochopil lebo som mu hneď vravel že W. pero. Ale on to mal v počítači ako nejakú pružinu či čo ale podľa opisu čo som sa ho pýtal ako to vyzerá a kde to je by to malo byť ono. Ale aj napriek tomu očakávam čo to bude zase za ko...inu keď to príde, už vidím že to bude zase niečo iné ](*,)
Pri brúsení som to určite neprehrial lebo som to brúsil pekne pomaly ručne a šlo to celkom ľahko, no neviem akú tvrdosť to má mať ale toto sa mi zdalo dosť mäkké...
Ja už proste mám dosť, dojdite si po moje auto stojí na benzínke... :-# :-({|=
E60 530d
Obrázok

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 22. Septembra 2009, 16:43

kamarát to sa dotahuje minimálne metrovou rúrov a dava sa na závit locttite....ja som mal od vyroby zatiahnuté tak že musela ist 3metrová rúra.....toto je velmi doležitá vec to dobre dotiahnuť.....inak ti môže vyletieť aj cez kapotu....((((
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

luky2208
Kraj: Prešovský

Utorok, 22. Septembra 2009, 16:53

TT-SIMIK napísal:
kamarát to sa dotahuje minimálne metrovou rúrov a dava sa na závit locttite....ja som mal od vyroby zatiahnuté tak že musela ist 3metrová rúra.....toto je velmi doležitá vec to dobre dotiahnuť.....inak ti môže vyletieť aj cez kapotu....((((

=D> =D> presne tak dotahuje sa metrovou a povoluje 3metrovou a niekedy je aj to problem 8-[ .
PS: kde na benzinke to stojí ??? by som si po to došiel :mrgreen: :mrgreen: kluče nahaj za prednym pravym kolesom :lol: :lol: :wink:

Furby
Autor témy

Utorok, 22. Septembra 2009, 19:11

no nevadí, niektorí sa učia na vlastných chybách... len teraz musím absolvovať celú tú procedúru odznova, aj keď popravde mi to už taký problém nepripadá ako keď som sa do toho púšťal 1x... ale aspoň slabá útecha... #-o
luky už máš smolu, pred chvíľou som to bol odtiahnuť preč, ponuka sa ruší :lol:
E60 530d
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných