... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
NOROV
Autor témy
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

E36 touring - Zadne repro

Streda, 16. Septembra 2009, 11:04

Zdravim vsetkych majitelov E36 ale hlavne E36 TOURING.Mam na Vas otazku.Ako ste riesili tie zadne 10cm repraciky v strope?
hra to hrozne-rusivo(ziadne basy)No nechcem subwoofer.Chcel by som tam nieco kvalitnejsie ked aj vacsieho priemeru.
Ak by sa nasiel navod (montaze vacsich repro) by som to privital.
Dakujem.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

NOROV
Autor témy

Re: E36 touring - Zadne repro

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 11:02

To nikto nema ziadne riesenie a ani navod :?: :bmwball: :arrow: :arrow: :arrow:
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

slamec

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 11:06

stropnicu si odmysli a rieš to ako v sedane

bude to isto lepšie :-({|=

Peped
Auto: g31 530d

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 12:10

Ja som tam nalepil vakaflex to sa dáva na strechy okolo kominou, jemna hlinikova vrstva a je pod tým taka 3mm vrstva takeho mäkeho a lepi sa to, dá sa to pekne tvarovat, nieje to co si chcel pocut ale ja som to riesil takto, hrá to o dost lepsie, za reprakom je len plech a to rezonuje a zohnal som to zadarmo od kamoša tesara. Alebo vystriekaj tu ozvučnicu asfaltovým sprejom BODY, za 3-4eurá to kupis hocikde, tie zvlasť do auto hifi su drahsie a je to to iste.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

NOROV
Autor témy

Piatok, 18. Septembra 2009, 12:08

Peped napísal:
Ja som tam nalepil vakaflex to sa dáva na strechy okolo kominou, jemna hlinikova vrstva a je pod tým taka 3mm vrstva takeho mäkeho a lepi sa to, dá sa to pekne tvarovat, nieje to co si chcel pocut ale ja som to riesil takto, hrá to o dost lepsie, za reprakom je len plech a to rezonuje a zohnal som to zadarmo od kamoša tesara. Alebo vystriekaj tu ozvučnicu asfaltovým sprejom BODY, za 3-4eurá to kupis hocikde, tie zvlasť do auto hifi su drahsie a je to to iste.

Aj toto je dobra rada.Dakujem
A repraciky si nechal povodne?

haluska
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Septembra 2009, 22:11

robil som nieco podobne do 525 touring, ale tam boli povodne 13tky v strope. Priestor som vyplnil tlmiacim materialom Sikadamp 630 - na to urcenym (spotreba jeden plat asi 10 €), na silikon prilepil dve MDF medzikruzia (vyrobis si aj sam) aby som aspon ciastocne zvacsil objem a do toho potom osadil koaxialy 16tky od JBL.
tu je vysledok : http://www.matlovic.sk/photoalbum3/bmw3.jpg
basom to moc nepomohlo, ale rozohranim repro sa nejake nakoniec ukazali.
Skor som bol prekvapeny ake basy zacali liezt z 13cm predkov, ktorym som taktiez vytlmil cely priestor a repro uchytil na MDF. To za tu robotu stalo urcite viac.

Na googli som nasiel inspiraciu, maly subik pod zadnu lavicu, no neviem ci ho tam ma aj 3jka...
http://s335.photobucket.com/albums/m443/jimorenoNJ/My%201986%20535i%20BMW/?action=view&current=Underrearseatsubwooferandamp.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných