... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

coudysokol
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

potrebujem poradit z E34 525TD

Štvrtok, 10. Septembra 2009, 14:57

mam problem z kolisanim otacok a obcas mi v krizovatke zhasne pri vymacknuti spojky na diagnostike mi vyhadzuje ze neaky regulator otacok ale vobec mi mechanik nevedel povedat kde to je alebo co :( potreboval by som poradit aspom kde to je alebo co to je prosim

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: potrebujem poradit z E34 525TD

Štvrtok, 10. Septembra 2009, 15:22

regulator otačok sa nachadza vo vnutry vstrekovacieho čerpadla. kolisanie vo vedšine prypadov vyrieši repas alebo oprava čerpadla. :wink:

coudysokol
Autor témy

Štvrtok, 10. Septembra 2009, 16:55

aha myslis tu cast co je na cerpadle a ide stoho ten kabel zo svorkou a tam je neake elektronicke stelovanie. viz. http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... tion_pump/ myslis ze keby sa to vymenilo tak by to mohlo ist? lebo repas cerpadla by sa musel rozobrat cely predok motora zrejme

luky2208

Piatok, 11. Septembra 2009, 09:50

coudysokol napísal:
aha myslis tu cast co je na cerpadle a ide stoho ten kabel zo svorkou a tam je neake elektronicke stelovanie. viz. http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... tion_pump/ myslis ze keby sa to vymenilo tak by to mohlo ist? lebo repas cerpadla by sa musel rozobrat cely predok motora zrejme

Neviem či by pomohlo len samotne vymenenie el.hlavy ja si myslym že to treba dať na stolicu. Netreba rozobrat cely predok motora !!! #-o

coudysokol
Autor témy

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:23

a ako ho treba vybrat?sak tam je na predu od rozvodov matka

luky2208

Pondelok, 14. Septembra 2009, 14:17

coudysokol napísal:
a ako ho treba vybrat?sak tam je na predu od rozvodov matka

Ano matku vyšrubuješ a do držiaka napinacej kladky vložiš prypravok ktory ti podrží rozvod a vytlačiš ním aj čerpadlo von.
Pozry navody a manualy a daval som tam montaž demontaž čerpadla :idea: :idea: :idea: :-"
PS:je to tam pod E36 ako vymena čerpadla na TDS ale postup je uplne jednaky :wink: A maš vlastne TDSko ? že ? Alebo maš ešte staru 2,5td a tam je remen ?
Ak tam maš remen tak tiež žiaden problem.Zhod dekel rozvodov,nastavyť a zaistiť vačka/kluka/čerpadlo,remen dolu a možeš vyberať čerpadlo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný