... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

nepriemne klepanie

Sobota, 12. Septembra 2009, 22:28

zdravim.pred tyzdnom som doniesom auto z AU.predvcerom mi ho zobrali na KO a ked mi ho vratili a nastartoval som,tak ma skoro drblo...auto hrkoce ako traktor,a cele sa nepriemne trasie.otacky sice drzi,ale ten klepot sa mi nepac.co to moze byt?bolo mi povedane ze by to mohly byt sviecky.ale motor sam o sebe ide pomerne ticho,no nema taky pekny zvuk ako ked som im ho odovzdaval.mne osobne sa zda ze by to mohol byt vyfuk,lebo predchadzajuci majtel tam drbol supersprint vyfuky.je meneny od strednej casti vyfuk.systemu a uz predtym mal trochu zvuk,ako keby bol deravy,ale v takomto stave v akom je po tom co mi ho vratili urcite nebolo :( :(
vedel by niekto poradit co s tym moze byt,alebo stretol sa niekto s takymto problemom??? [-o< [-o< [-o< [-o< :-k dakujem!

este jedna vec.ked ho necham trosku vrcat,tak je dost citit benzin...

aa dvolezite info.ide o e36 318i saloon 95, motor M43 :?
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: nepriemne klepanie

Sobota, 12. Septembra 2009, 23:14

ked t trase motorom, skus kuknut hadicu od vahy vzduchu po motor. ci ti ju niekde nahodou nesekli, alebo ci nemas povolene veko na motore, proste ci motor netaha falosny vzduch. Potom to mozu byt aj zmiene sviecky. tazko povedat, ked to clovek nevidi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných