... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
daweed napísal:Ja som nahodil new kolesa aj s gumamy namiesto tych zimnych na ktorych som bral auto od Xadera a konecne som najazdil tych cca 500KM nech to dobre sadne no a vcera som si teda spravil rekordik na 250KM/H, BMW 330Ci dialnica v BA
BA 540AZ - Ivan napísal:na mojej e34 540iA som isiel 253km/h a potom ma zastavil obmedzovac ozaj nevieme ho niako odblokovat lebo som sa docital na nete ze bez neho dokaze slusnych 290km/h a vlastne este trosku rychlejsie som isiel na Opel Astra GSI 2,0i 16V 270km/h medzi Starou Turou a NM smer Trencin tan je to ideal a ci verite alebo nie nebolo to vsetko ale viac som sa v takom malom aute bal sice bolo stabilne,co ma dost prekvapilo. A to najlepsie no Corvette a Audi RS4 ale ajtak je najlepsie BMW!!!!!!!!!!
Diablo napísal:daweed napísal:Ja som nahodil new kolesa aj s gumamy namiesto tych zimnych na ktorych som bral auto od Xadera a konecne som najazdil tych cca 500KM nech to dobre sadne no a vcera som si teda spravil rekordik na 250KM/H, BMW 330Ci dialnica v BA
nahoď foto do galérie, ako to vypadá na nových kolách
BA 540AZ - Ivan napísal:castro napísal:a kolko potom ide 318is ked 320i ide 215km/h pred tizdnom som na nej isiel 210km/h a ja si mislim ze to nebolo vsetkoMimo napísal:No ja som išiel na svojom 210km/h. Na diaľnici. potom brzda. fabia v lavom pruhu viac nedovolilaneviem či by motor dal viac...
těch 215 by ještě šel
BA 540AZ - Ivan napísal:na mojej e34 540iA som isiel 253km/h a potom ma zastavil obmedzovac ozaj nevieme ho niako odblokovat lebo som sa docital na nete ze bez neho dokaze slusnych 290km/h a vlastne este trosku rychlejsie som isiel na Opel Astra GSI 2,0i 16V 270km/h medzi Starou Turou a NM smer Trencin tan je to ideal a ci verite alebo nie nebolo to vsetko ale viac som sa v takom malom aute bal sice bolo stabilne,co ma dost prekvapilo. A to najlepsie no Corvette a Audi RS4 ale ajtak je najlepsie BMW!!!!!!!!!!