... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Gali6
Autor témy
Auto: BMW 318D - 2004
Kraj: Bratislavský

Zlé preleštenie laku!!

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 11:52

Zdravím všetkých,,

Stala sa mi taká vec, dal som si jednému exotovi preleštiť lak, hlavne kvôli jemným škrabancom, čo mi tam nechal predchádzajúci majiteľ, a tomu aby ta čierna trochu oživla. Auto sa mi vrátilo, s prepáčením celé zadrbané od nejakej bielej somariny, kľučky boli od toho chytené nešlo to umyť, všetky plasty boli zblednuté od toho. Dokonca v laku mi ostali také biele bodky a aby toho nebolo málo škrabance ostaly. Na skle mám tiež také bodky, ked to umyjem vyzerá to ako zaprášené, mám hlavu v smútku, čo s tým ludia, napáda vás niečo???
E46 318D Black Saphyre metal color - teraz
E36 316i compact (M-packet) - ex
Obrázok

!!!Meno, rýchlosť a tradícia - proste BMW!!!

Užívateľov profilový obrázok
Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Re: Zlé preleštenie laku!!

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 12:49

fiiha, tak to ti nezavidim teda, jak si to riesil s tym "odbornikom" ? asi by som zacal tam, nech to da bud doporiadku, alebo nech ti nejak nahradi skodu co sposobil

potom by so mozno skusil neajku overenu firmu co sa zaobera cistenim/lestenim aut, myslim, ze v BA najdes minimalne jednu ktora svoju pracu spravy 100%-tne

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

Lucushka23

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 12:52

to je len zle zapracovana tempopasta, ked sa nanesie vela a nezalesti/nezotrie tak to spravi taly biely povlak

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 21:19

Vyzera to tak ze chalan si to pred lestenim nezmaskoval, vacsinou pri lestei sa maskuju okna, gumy, a plasty, klucky (ak su vo farbe) aby sa predislo takymto skrabancom, tie frkance su od lestenky ked to robil na lesticke tak ako to chytalo otacky tak mu to prskalo vsade kade mohlo a ked to das na slnko tak sa to do toho dobre zapecie a s tym uz moc nespravis, no z laku to das prec dalsim lestenim (ale profesionalnym pouzitim 3 past brusnej, strednej, a zaverecnej lestiacej(antihologramovej)) a okna by mohli ist nejakym cisticom na okna, z plastov, no tym ti nepomozem, mozno tak nejaky ozivovac plastov alebo takzvana "bravcova mast". A nabuduce ked by si to dal niekomu lestit over si ci to zamaskoval a ci to robi v tieni, lestit by sa nemalo na slnku lebo potom pasta zapekava a neni to nic moc.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Pežot

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 21:23

Daj to do ručnej umyvárky s full servisom (jedna je pod rozadolom a chalani robia fakt dobre, robil som tam) ;)

Gali6
Autor témy

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 21:46

No chcem to riešiť samozrejme s tou dotyčnou osobou, lebo na aute je viac škody ako pôžitku, na laku je dokonca vidieť ako s tou leštenkou behal, proste to bol čistý drbko, nemám rád ľudí ktorí sa angažujú a nevedia to, o ten lak o to pokoj dá sa to preleštiť, kľučky som chcel kupovať chrómové, tak ale tie plasty aby si neobil dvere napr ma štvú lebo auto je čierne a tie lišty také ako tu spomínal kolega od tej brúsnej pasty, lacný prípravok na to použil. Okná som sa snažil s hoci čím ale nejde to, už som počul také ,,múdre rady,, o pár ľudí že riedidlom to dať dole, ale to by som sa potom tých čmúch už asi nikdy nezbavil, tie okná vyzerajú stále ako zaprášené :-k poučil som sa, nabudúce si to dám preveriť ](*,)
Obrázok

snoo
Kraj: Košický

Pondelok, 31. Augusta 2009, 17:51

jednoznacne to bol amater prveho stupna. Vozidlo nesmie vyjst z garaze pokial na nom nieje urobene to co ma. V prom rade pouzil nespravny pripravok a rozhodne by som to siel reklamovat aby to dal do povodneho stavu ! Ty platis za kvalitne sluzby nie za odflaknutu pracu.
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Lucushka23

Pondelok, 31. Augusta 2009, 18:03

snoo napísal:
jednoznacne to bol amater prveho stupna. Vozidlo nesmie vyjst z garaze pokial na nom nieje urobene to co ma. V prom rade pouzil nespravny pripravok a rozhodne by som to siel reklamovat aby to dal do povodneho stavu ! Ty platis za kvalitne sluzby nie za odflaknutu pracu.

to ti pripomeniem ked budes mat v garazi sedmu :D

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 1. Septembra 2009, 07:04

lucka, prosim daj vediet aby som sa prisiel kuknut :P
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lucushka23

Utorok, 1. Septembra 2009, 10:01

jararak napísal:
lucka, prosim daj vediet aby som sa prisiel kuknut :P

neboj, ked pojdeme budes o tom vediet :D

palo
Auto: e34

Utorok, 1. Septembra 2009, 10:50

na ozivenie tych plastov co ti zadrbkal je dost ucinne wd-cko alebo nejaky silikon spray.ja nastriekam vzdy wd40 na nejaku handru a poriadne prejdem listy a su ako nove.potrebuje to proste nieco mastne :-)
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 2. Septembra 2009, 08:29

nechce sa mi to tu cele citat, ale das to dolu s vapkou, mne sa to tiez stalo(mal by to byt len vosk), vsetky špáry zadrbane (moja praca) ...a na okne mas povyletovane kvapky od kotuca z exentra..
cize trpezlivost :wink:

Gali6
Autor témy

Streda, 2. Septembra 2009, 20:20

coWon napísal:
nechce sa mi to tu cele citat, ale das to dolu s vapkou, mne sa to tiez stalo(mal by to byt len vosk), vsetky špáry zadrbane (moja praca) ...a na okne mas povyletovane kvapky od kotuca z exentra..
cize trpezlivost :wink:

Zbláznim, skúšal som to 3x z blízka a ani sa to nepohlo neviem čo to tam stvárali, inak to vd-čko pomohlo tie plasty sú tmavšie, no tie bodky nezmizli ](*,) ](*,) ](*,)
Obrázok

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Septembra 2009, 08:27

Gali6 napísal:

Zbláznim, skúšal som to 3x z blízka a ani sa to nepohlo neviem čo to tam stvárali, inak to vd-čko pomohlo tie plasty sú tmavšie, no tie bodky nezmizli ](*,) ](*,) ](*,)

nie je to plnič? ci nahodou nestriekali auto vedla tvojho a neprikryli ho, vies co myslim

Gali6
Autor témy

Sobota, 5. Septembra 2009, 10:25

Hej mal si pravdu je to farba, zo skiel to chcem zoškrábať buď žiletkou alebo tou škrabkou na dialničné nálepky ovšem ak to pôjde bez toho aby som tie okná doškrábal :-k :-k A lak sa dá prebrúsiť tými 3 prípravkami ako tu už raz odznelo,, ale i tak už svoje bawo nedám idiotovi rúk pokiaľ nebude robiť kvalitnú prácu :roll:
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných