... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Re: Novy rozmer pneu

Streda, 26. Augusta 2009, 20:43

Cosmo napísal:
Tzv. Áčkami, ked sa pozries na auto zozadu, vidis ze hore su gumy viac pri sebe, ako dole. Maju urcity uhol. Neviem to presne technicky definovat :oops: . Je to typicke pre niektore auta, BMW nevynimajuc. Ak som nieco povedal zle, opravte ma, ak sa mylim, opravte ma taktiez...

BTW, toto som vygooglil :

Príčinou nerovnomerného schodíkového opotrebovania dezénu plášťa pneumatiky sú poškodené tlmiace jednotky. Zodratý dezén na vnútornej strane plášťa je spôsobený chybnou zbiehavosťou kolies. Pretrhnuté vlákno kordu plášťa sa prejaví ako vypuklina na boku. Plášť, ktorý sa nezhoduje s rozmerom, hmotnostným a rýchlostným indexom uvedeným v preukaze, bude nepoužiteľný. Plášte s rozdielnym rozmerom alebo dezénom, namontované na jednej náprave, nevyhovujú platným predpisom.

:-$

jj .. vola sa to odklon/y ... ale mne sa zda ze ta guma co je na foto nie je vnutri zodrata po celom obvode .. takze to nevyzera na zle odklony ale na nejak inac poskodenu gumu (protektor, prebrzdenu, alebo chyteny nejaky ostry okraj abo ja neviem co ...)..
E46 320D Touring 100kW (2001)

servisak
Autor témy
Auto: 525i Touring
Kraj: Košický

Štvrtok, 27. Augusta 2009, 05:58

jj nieje zodrata po celom obvode z druhej strany je dobry dezen. Znami spominal ze moze byt vadny cap alebo tlmic

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Piatok, 4. Septembra 2009, 12:20

ja by som odporucal vymenit capy a urobit geometriu .Fotrik na E46 2004 mal ten isty problem na prednej naprave ze vnutro pneu je viac zjazdenie ako vonkajsi okraj. Robila sa komplet predna naprava, nove ramena a capy. Ke su ramena dobre tak by som vymenil len capy. Pocet km a nase cesty to urobi svoje. Pocul som aj o moznosti repas capov ale asi len by som dal nove a urobil diagnostiku. Viem ze niekto pri Ke robi diagnostiku doma ..v btw si pytaju dost eur ;)
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných