... všetko o BMW ...
Mireck napísal:Mne sa rata ze ma obcas zastavia ludia a pitaju sa " To je sedmicka?" ja ze ano. on: "Diesel" ja ze nie benzin nafta nepatri do auta ale do traktora. a on to aky ma obsah urcita 2,5L a ja ze nie 3,5L. reakcia na to ze " UFFFF" kolko zere? a ja ze vonku okolo 10L a v meste od 16 do nekonecna a pozeram ako z neho lezu oci von hehehe. potom mu navrhnem ak ho trocha poznam ze ho preveziem a ked vystupuje tak kruti hlavou a pyta sa ake stare to je. Ja ze 21 rocne. a to uz nechape vobec
potom ked odchadzam ostane za mnou smrad spalenej gumy a na druhy den sa ma pyta "nepredas to?" hehe
Ja na neho vies po meste 16 a viac a on ze "serem na to"
![]()
Lucushka23 napísal:Nechcem ta spochybnovat, ale ked rano nastartujes a vyrazis do roboty, skus si vynulovat napr. VERB2 - stavim sa ze ked dojdes do prace tam budes mat prekvapivejsie cislo. Ja ked som kupil auto, som mal spotrebu 8.4 a ked som s tym chpdil do prace tak sa dvihla na 8.5 a ked mi bolo povedane nech si vynulujem spotrebu tak mi skoro oci vypadli ked som isiel do pracejajaaaaaaj firt sa riesi spotreba![]()
e38 740iL po meste 11,3l/100km a to stavam hodne dlho v rannych kolonach
Zajo napísal:Nechcem ta spochybnovat, ale ked rano nastartujes a vyrazis do roboty, skus si vynulovat napr. VERB2 - stavim sa ze ked dojdes do prace tam budes mat prekvapivejsie cislo. Ja ked som kupil auto, som mal spotrebu 8.4 a ked som s tym chpdil do prace tak sa dvihla na 8.5 a ked mi bolo povedane nech si vynulujem spotrebu tak mi skoro oci vypadli ked som isiel do prace
wlado napísal:ale ved to nevadí, keď máš krátke trasy, tak zasa menej paliva celkovo minieš. alebo sa presťahuj mimo mesto aby si vždy jazdil aspoň 20 km.
wlado napísal:
Vidíš v tom mojom texte slovo "problém"? "Nemam kua rad, ked si niekto domysla a vklada mi do huby nieco co som nepovedal."![]()
Chcel som tým povedať len toľko, že je nezaujímavé, koľko auto žerie na krátke trasy v zime, lebo to žerie každému autu omnoho viac. Služobná Fabia mi na kratkých trasách kedysi tiež hádzala šokujúce čísla. Vzhľadom na celkové množstvo na kratkej trase spotrebovaného paliva je to zanedbateľné. Jediné o čom má pri krátkych trasách zmysel debatovať, je namáhanie motora a prípadne jeho náchylnosť na fatálne zlyhanie, napr. prasknutá hlava u 2,5tds.
FANDLY napísal:Zdravím páni 7er aj ja chcem vlastnit sedmu mám zatial 5er a chcem len benzín.Uvažujem nad 735 rok 2004 a viac. Viem aké sú náklady na 5 dajú sa porovnat so 7 .Jazdím len dlhé trate do roboty 180 km.A pre mna je jazda 100 tempomat relax jak hovedo samozrejme len na okrskách nie na dialnici a ešte v sedme tak to je parada.Poradte DAKUJEM.![]()
![]()
![]()
![]()
.