... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

alfi666

Re: Program na dnes Bratislava !

Pondelok, 24. Augusta 2009, 16:16

Skor mi islo oto, kde si za nejaku rozumnu sumu prenajmem miesto na umyvanie a hadicu s vodou... lebo na OMV to stoji 0,50e a strieka to pol minutu sampon, takze musim nastriekat cele auto.. z coho samozrejme vacsina stecie.... potom zacnem umyvat hubkou zvysky samponu na aute, kym sa ale dostanem ktomu, ze umyjem pol auta, tak na druhej polovici mi sampon akurat uschol a uz neni vobec co umyvat :-k

Co ja viem... asi som zhyckany a zvyknuty umyvat auto v klude, s hadicou a vedrom samponovej vody.. len neviem ako by sa na OMV tvarili keby som tam tak nabehol s vedrom :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Pežot

Pondelok, 24. Augusta 2009, 17:28

Do dúbravky na slovnaft chodím umývať bežne všetky autá ... a behajú tam aj s vedrami so šampónovou vodou :lol: :lol: :lol:

alfi666

Pondelok, 24. Augusta 2009, 22:10

Ok, cize dobehnem, hodim mincu, ostriekam cistou vodou, naplnim vedro, v klude umyjem spongiou auto, potom znova hodim mincu a opat ostriekam cistou vodou? :D a nikto namna nebude pozerat jak na debila? :mrgreen:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 24. Augusta 2009, 22:14

alfi666 napísal:
Ok, cize dobehnem, hodim mincu, ostriekam cistou vodou, naplnim vedro, v klude umyjem spongiou auto, potom znova hodim mincu a opat ostriekam cistou vodou? :D a nikto namna nebude pozerat jak na debila? :mrgreen:

u nás je takéto správanie normálne :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Augusta 2009, 06:43

alfi666 napísal:

Nerob si starosti......pokial neumývaš auto zubnou kefkou :mrgreen: :mrgreen: ,tak by to malo byt v pohode....)))))Inak nieje nad ručnú prácu....... :lol: :lol: :lol: pokial ti to frajerka naleští......hehe....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných