... všetko o BMW ...
fuserpietro napísal:Ahoj Roman,
myslím že sa niet čoho obávať. Mám 2,0d E91 s automatom a zatiaľ ziaden motorový problém. Pri správnej starostlivosti o diesel, sa ti odmení parádnou životnosťou. Budem opakovať to čo je všeobecne známe: kvalitné palivo+pravidelné výmeny predpísaného motorového oleja+filtre+zásady jazdenia s naftovým motorom=spokojný motor a spokojný majiteľ.
Auto ako také je s týmto motorom veľmi podarené, pružné zrýchlenie z 80-120 je len o sekundu pomalšie ako 330i.
Základom pri kúpe je mať o aute čo najviac informácií a poriadne ho prekutrať, všímať si každý detail. Určite na fóre nájdeš postrehy a rady pred kúpou.
Spotreba je nádherná a dokážeš sa vyrovnať/priblížiť koncernovým TDI. Ja jazdím s priemernou spotrebou 6,3 - mesto alebo diaľnica. Podarilo sa mi aj na 200km trati do Brna zajazdiť 4,9, ale to je už týranie![]()
Jednoznačne túto voľbu odporúčam, pokiaľ jazdíš vysoké kilometrové priebehy, tak ako ja.
Ak by si mal nejaké konkrétne otázky, napíši SZ.
Peter
ja na šijacích strojoch nejazdím, tá dedukcia toyoty ma celkom zaujíma 
toyota klub ? si to ty ? ak ano , vyser sa na cele bmw a ostan pri toyote. :)
fuserpietro napísal:Toyota klub????ja na šijacích strojoch nejazdím, tá dedukcia toyoty ma celkom zaujíma
wakkee napísal:
duffy myslel mna :)
toyota nerobi len sijace stroje, zial EU trh je povazovany za vhodny tak akurat na 1.4 D4 alebo 2.0 D4D, ale na US a JPN trhu ma velmi zaujimave motorizacie, ale to uz je uplne OT