... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ľuboš PP napísal:Takze som si teraz trosku aj ja odmeral spotrebua porovnal s BC...Bc ukazuje 5,7 a skutocna 7,1l (5 v aute a malo kedy pod 150 po dialnici )...Fakt su to velke rozdiely a je to aspon u mna trosku sklamanie od BMW.Lebo rok 2003 je uz dost vyslepi na to,aby to ukazovalo ASPON priblizne rovnakoProste je to funkcia v BC, ktora je uplne zbytocna,lebo je falosna!!!!
Pepe napísal:Nechcem vám to ovplivňovať, som iná kubatúra, ale to podstatné je zachytené. Mne borďák na 318 tds-ke ukazuje 4,4 a real je okolo 5 a keď v zime ukazuje 4,8 real je do 6.
el salvadore napísal:ja mam 320Cd 6 rychl. manual, spotreba 5,2 cisto dialnica, do 7l mesto, BC ukazuje viac preto, lebo ked ho vynulujes ide od maxima, cize kludne aj od 20l/100km za prve metre a potom to postupne zpriemeruvava a zpriemeruvava, proste to pocita matematicky, cize nie aktualne, cize ked si jazdil po meste a mas po 500 km spotrebu 7l, potom vybehnes na dialnicu cca. 200km spotreba klesne na 5,5-6l, a zas sa vratis do mesta tak po dalsich 500km v meste budes mat 6,5l a tak by sa dalo kombinovat do nekonecna, je to vymyslene nejak divne...
RudinkoNR napísal:ja naozaj tomu nerozumiem....to vaaazne rozoberate spotrebu na 150konovom aute??
Ja ju neriesim vobec...ved mate auto kde sa na spotrebu nepozera...
Mne zere aj travu okolo cesty..a neriesim.....