... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Be_eM_Wecko
Auto: BMW 318i
Kraj: Zahraničie

Re: BMW Benz?

Nedeľa, 26. Júla 2009, 14:15

no pozrel by som si ako by aspoň jedno auto spravili ale tak motor by malo určite od BMW, prednú masku by si dúfam BMW nepustilo, luxus je aj na strane BMW aj Mercedesu tak sa pýtam čím by tak Mercedes prispel? :-k
By My Way......... (oOO \ (||||)(||||) / OOo)

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 26. Júla 2009, 19:31

Be_eM_Wecko napísal:
no pozrel by som si ako by aspoň jedno auto spravili ale tak motor by malo určite od BMW, prednú masku by si dúfam BMW nepustilo, luxus je aj na strane BMW aj Mercedesu tak sa pýtam čím by tak Mercedes prispel? :-k

interiérom a sedačkami zo Slr Mclaren :lol:

dodo.036
Auto: 330i E46
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Augusta 2009, 15:04

A co si myslite ze BMW by malo vpredu hviezdu? Tu by islo o uplne ine veci,to by sa spojili dve najsilnejsie znacky,podla mna na svete. Nech si hovori kto chce co chce,vsetka technika pochadza z Nemecka. Urcite by si neliezli do dizajnu,ale riesili by sa technicke veci. A co sa tyka toho dizajnu,tak Mercedes si podla mna stale drzi svoju tvar, v BMW vymyslaju niekedy viac nez je treba. Napr taky Chris Bangl. Vela ludi si to mozno ani neuvedomuje,ale ten typek toho pre BMW ako take dost posral. To sa MB nikdy nestalo a myslim ze ani nestane. BMW je BMW a Mercedes zase Mercedes,mam BMW lebo mi viacej reze,ale ta spolupraca...... Mali by si co povedat... :D
BMW 320i E36. M52

Suzan.036
Auto: E36 328i *1996
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Augusta 2009, 15:24

stotoznujem sa s poslednymi dvomi vetami z predchadzajuceho prispevku =D> 8)
E36 328i *1996

EX E36 316i *1997

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných