... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3 lover napísal:
mozno s casti, ale ja si zase myslim ze auto typu M5 je momentalne u nas zbytocne...... Golfy a podobne auta myslim na beznu premavku pohode stacia.....myslis ze taky golf ma problem udrzat rychlost z niejakym supersportom ?........hej, je pravda ze mozno pri 250 by ho zacal stracat, ale tu si aj tak viac nemozes dovolit vzhladom nato ze musis davat pozor na ostate auta......niesu tu zatial 3 prudy aby si mohol bezpece a z istotou uhanat 330....... chcel som povedat len to, ze ty bezne auta v pohode postacuju......a radsej viac beznych, ako jedna kravska (sorry za vyraz) M5, ktora je len vyplod p. Packu, ktory sa ho potreboval zbavit (pretoze nove uz cakalo) a tak ho akoze supol do sluzieb statu........aaaa, vsetci mu zato dakujme
Xader napísal:
Nesuhlasim, ja mam iny nazor na to. Nejde ani tak o maximalku, ale o zrychlenie, pruznost. Este som nestretol Golfa co za mnou stihal, R32 nemala sancu. A to este nehovorim/e o M5 co ma 507ponikovJe to dostatocne auto na dobehnutie niekoho kto ide 150 a on stoji za zvodidlami, tak ako to robia v BA na obchvate a musia startovat z pevnej pozicie. Samozrejme asi nie je moc ludi co tomu zacne davat, ked vidia za sebou rozblikane policajne auto, ale. Chcel by som vidiet Golfa co ma 140k ako sa rozbieha a leti za M3 alebo M5 co ma naslapanych 200, ked len maximalka toho Golfa je 200.
Preco su vsetci proti tomu, ze policajti maju silne a rychle auta ? Ved ked jazdime predpisovo (tam kde mame) a nikoho neohrozujeme, tak je mi jedno ake ma ten policajt auto, nech ma aj porsche GT3 RS a moze ist za mnou a nenamera ma. Kto pojde ako hovado, tak nema problemy ho dobehnut, tak ako niekedy mali problemy na Feldach, alebo 320d co mala dialnicna.
A koho z nas sa to priamo dotyka, ze kupia silne a drahe auta ? nikoho. Ak mame v dobrom TS stave auto, dodrziavame predpisy, tak pokuty vyberu u tych co nedodrziavaju a nemusime sa nad tym ani vzrusovat
Jaj a co beres ako supersport ? za sportak sa bere kazde auto co ma zrychlenie pod 6.5s. Supersport bude mat asi pod 5s ?
Hej, golf nebude stihat za supersportom. Asi za sportakom ako M3 nebude stihat. Ani do 100, ani do 200 a nad 200 vobec nie.
Tie peniaze mohli byt niekde inde..