... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Tak toto uz skutocne netusim z akeho dovodu kupili sluzobne auto v M-pakete.
Cicicok napísal:M pandle
patres napísal:wtf????![]()
![]()
Cicicok napísal:
Myslim, ze to je to takzvane "komando".
dodoIPD napísal:Packa ma C63 AMG, je to banda buzerantov a vyjebany policajny stat . A bandou buzerantov nemyslim policajtov ale tych nad nimi .. My sme asi jedina krajina kde sa pocita s rozpoctom z pokut... to je smiesne .
Potom si zato kupuju M5tky a 320D v Mpakete.. naco im to je preboha? Toto neni amerika ze sa ludia zacnu nahanat s policajtmi.. nech nekupuju chrome fabie ale neco lepsie , za tu M5 tku mohli mat 6 golfov GTI napriklad...
BouBou napísal:lol že šest golfov Gti za jednu M5tku teraz ma napadla kruta myšlienka že ta M5tka ma asi vacsi vykon jak šest tych golfov dokopy takze to maju asi preto
M3 lover napísal:
ty kubo.....ale ze tych 6 golfov moze operovat na 6 stanoviskach naraz, to ta nenapadlo.......
Xader napísal:
Lenze na to by potrebovali aj policajtov v sluzbe![]()
Nech maju M5, aj porsche, aj ferrari...aspon bude klud na cestach a rychlojazdci na ochcaviach TDI sa budu bat a mat respekt a pomaly sa to pretriedi. Konecne ludia aspon trochu jazdia pomalsie a disciplinovanejsie
Preco maju rychle auta policajti v USA ? ok, su tam psychopati, ktori utekaju pred nimi, ale aspon maju jaks-taks sancu sa ich drzat.
V nemecku maju tiez rychle auta, v Cechach to takisto zacina, tak preco nie u nas ? ked su na to prostriedky, tak nech !!!
A je to aj dost psychologicky efekt a dokazom je uz len tato debata
Xader napísal:
Lenze na to by potrebovali aj policajtov v sluzbe![]()
Nech maju M5, aj porsche, aj ferrari...aspon bude klud na cestach a rychlojazdci na ochcaviach TDI sa budu bat a mat respekt a pomaly sa to pretriedi. Konecne ludia aspon trochu jazdia pomalsie a disciplinovanejsie
Preco maju rychle auta policajti v USA ? ok, su tam psychopati, ktori utekaju pred nimi, ale aspon maju jaks-taks sancu sa ich drzat.
V nemecku maju tiez rychle auta, v Cechach to takisto zacina, tak preco nie u nas ? ked su na to prostriedky, tak nech !!!
A je to aj dost psychologicky efekt a dokazom je uz len tato debata