... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
OgiBMW
Autor témy
Kraj: Trnavský

Blbnú otáčky

Piatok, 24. Júla 2009, 13:23

Zdrawim vás. Už si fakt neviem rady s mojim autom. Prehladal som cele forum a aj tak si neviem rady. Kto by mi vedel pomoct napisem problem. Mám BMW 325TD r.v.93 typ E36. Ked auto nastartujem po cca 36 hodinach tak zblbnu otacky najprv zacnu tocit cca na 500-600 otaciek a potom to vyskoci na 700-800. Ked dobrzdam pred krizovatkou a vyhodim do neutralu tak padnu priamo na 500 a hned na to ako keby sa katapultovali na 700. Takto to robi vzdy po vyhodeni do neutralu za jazdy. Bojim sa ze to nekedy skape na krizovatke a viac nenastartujem. Neviem cim to moze byt. Staci aj ked na neutrale ked stojim na parkovisku otvorim alebo zatvorim elektricky okno tak pri zavreti pripadne uplnom otvoreni zakolisu otacky na 2 sekundy a zasa sa vratia do normalu. Cim to moze byt? Je normalne ked otacky bezia na cca 750 otaciek/min? Uz som s toho na nervy a zufaly prosim poradte a ak viete odporucit niekoho kto by sa s tym vedel pohrat popripade co treba vymenit atd. Dakujem moc za kazdu radu

laskoncek
Kraj: Zahraničie

Re: Blbnú otáčky

Piatok, 24. Júla 2009, 20:45

mam sice E46 ale mal alebo este mam ten isty problem... ak myslis to ze ked nastartujes a auto sa zacne triast a padaju a zvysuju sa otacky??? ak hej tak umna su to dve hadice a jeden ventil neviem ako sa to presne vola... ale tie hadice najde vzadu za motorom musis ju nahmatat a skusit ci sa da stlacit..... ked ju stllacis dost lacho lepsie povedane ked je ako zuvacka tak je to v pci a zkrz to to robi...len tak mimochodom nezere ti to viacej oleju tiez???
BMW E60 3.0
BMW E 46 320 Ci druha sanca[/color]
ex BMW E 36 316 lenochod :D
ex BMW E 46 320 Ci odpocivaj v pokoji
ex BMW E 46 318i
ex BMW E36 316i M-paket compact[/color]

Užívateľov profilový obrázok
OgiBMW
Autor témy
Kraj: Trnavský

Re: Blbnú otáčky

Piatok, 24. Júla 2009, 20:51

Nepovedal by som že žerie. Skor mi niekadial kvapka a vzdy mam malu mlacku pod autom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných