Ked som to dnes nastartoval tak sa mi zdalo ze motor ma nejaky divny zvuk taky traslavy a trasie celym autom a ked ho trochu vytocim tak ma taky lenivy zvuk a nejde ani hned za plynom. a neprestava to ani po zohriati. a ma to tenedenciu chcipnut ked sa pohnem. sviecky som uz pozrel su ok tak neviem cim to bude prosim va o radu.
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Skus vytiahnut vsetky svieckove kable a pozriet v akom su stave,pripadne vymenit.Toto iste robilo aj mne,najskor mi nesiel jeden valec potom som to nejako potlacil a valec nabehol ale kabel bol uz na pixu tak som vymenil vsetky kable a problem je fuc.
Od cievky ku svieckam( ja to volam svieckove kable) No mne sa tiez zdalo ze idem na vsetkych valcoch ale ked mi semtex napojil auto na comp tak mu hned ukazalo ze stvrty valec ma zly zapal a nejde dobre .....len ma tak napadlo chyba motora sa ti nerozsvietila?
fajn no tak vidim ze to skusim odmerat napr jeden voci ostatnym ze aky maju prechodovy odpor a asi si aj kupim ten kabel a zvysok aby som si to mohol zapojit na komp...Ale stale ak ma niekdo este skusenosti tak piste prosim vas lebo ma to sere motor je najlepsia vec v mojom aute a najoblubenejsia a chcel by som aby slapal ako ma.
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo