Este napisem nieco k tomu inzeratu. Napadaju ma dve moznosti k tomu polepeniu, bud to bolo burane a ked to daval dokopy tak to uz hodil do facu, alebo je to fanda a siel do facu kvoli vzhladu. Ja osobne by som to menil tiez. Vybava je dobra, u tejto motorizacie by som ju cakal skorej ako u zakladnej 520. Ku kilometrom ti nepoviem nic, snad len, skor pozeraj na celkovy stav auta, ale to zistis az pri osobnej obhliadke. Je to rocnik 1997, takze motor je este single vanos, co je aj dobre vidiet na fotke. Mne sa paci, hlavne vybava, ze je to automat, len asi by som hladal nieco od roku 99 co uz mali motory double vanos. Ale zase radsej toto ako novsie bez vybavy.
Co sa tyka celkovo benzinovych R6 su to spolahlive motory. Pri spravnej udrzbe dokazu nabehat vela km.
Do faceliftu sa montovali M52 co su 520i, 523i a 528i v 99-om zmena na double vanos podrobnosti
tupo face sa montovali M54 co su 520i, 525i a 530i ktory trochu zeru olej. Podrobnosti
tuMoje skusenosti s trojlitrom su velmi dobre. Ma nabehane zevraj 170 000 km. Motor slape ako hodinky, len ked nastartujem asi minutu jemne kolisaju otacky, potom sa to ustali. Robi to len pri prvom starte, ked auto stoji zo dna na den, potom cely den v pohode a je to zavisle od teploty, v zime to nerobi

Vzhladom na vykon ma dobru spotrebu.