... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

e36 Bc rucklicht defekt

Streda, 8. Júla 2009, 12:58

Po zapnuti svetiel,alebo stlacneni Check controlu mi vypise bc. Ruck licht defekt.Prezrel som kazdu ziarovku,vsetko o.k.svieti.Zacalo to robit po vymene zad.svetiel.boli tam oranzove smerovky,dal som origo,ale biele smerovky.Dal som tento problem do google a naslo mi tam tento isty pripad na beemecka klub.pl ,tiez po vymene svetiel za biele.Bohuzial polstine som moc nerozumel.

alfi666

Re: e36 Bc rucklicht defekt

Streda, 8. Júla 2009, 13:19

matyson napísal:
Po zapnuti svetiel,alebo stlacneni Check controlu mi vypise bc. Ruck licht defekt.Prezrel som kazdu ziarovku,vsetko o.k.svieti.Zacalo to robit po vymene zad.svetiel.boli tam oranzove smerovky,dal som origo,ale biele smerovky.Dal som tento problem do google a naslo mi tam tento isty pripad na beemecka klub.pl ,tiez po vymene svetiel za biele.Bohuzial polstine som moc nerozumel.

A ake si tam dal ziarovky? ;) mali by byt 21W...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Júla 2009, 13:23

ci nebude problem tam ze si dal svetla z auta co nemalo check kontrol su tam drobne inak konektory.. ale neviem ci to na toto ma vplyv. teoreticky by nemalo

maros bude vediet.. jasom mal presne opacny problem daval som svetla s check control na moje bez checku.. bolo treba pajkovat.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Júla 2009, 14:07

ako pise birki.. check control svetla maju nakablovanu kazdu ziarovku obrysoveho svetla zvlast (4 ks),
ak si tam dal svetla z necheckcontrol alebo nejake cinsky-shit-superstyle repliky tak to moze papulovat,
ale malo by to ist prerobit na svetle - poprehadzovat piny alebo rozbocky pocvikat a nakablovat podla povodnych svetiel..
na origo je to horsie, tam su pliesky, ale aj tie sa daju postrihat a prekablovat..

ale prve vyskusaj dat vsetky ziarovky zo svetiel na ktorych to nepapulovalo,
staci ze je ziarovka priskvrknuta, svieti, ale nema spotrebu v rozmedzi ktory kontroluje check control a ten hned prska..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Streda, 8. Júla 2009, 14:15

matyson napísal:
.Dal som tento problem do google a naslo mi tam tento isty pripad na beemecka klub.pl ,tiez po vymene svetiel za biele.Bohuzial polstine som moc nerozumel.

http://translate.google.sk/

mozno pomoze 8)

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 11. Júla 2009, 21:06

dneska som skusal len tak na rychlo ci to je v svetle,nahodil som pôvodne,chek control OK.Kukal som na ne ked sa uz stmievalo,nasiel som jeden rozdiel.Lave svetlo z chek ma v stekri 8 kontaktov,bez 7 kontaktov.Ako to oklamat?Zlte smerovky nechcem!Dal som tam originali,ale z bielov smerovkov,ziaden cinsky sit.Leze mi to strasne na nervi ked BC stale svieti,displej je horucejsi ako brzdove oblozenie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných