... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:no hej ale predpokladam ze v technicaku si si to zmenit nedal a mozes (ale aj nemusis) s tym mat v buducnu problemy.
Mireck napísal:No kto chce menit automat prevodovku za manual tak asi ma s tym automatom problem. Pochybujem zeby to niekto menil iba zo spasu.
BTW: Najlepšie ak to chceš prehadzovať je si zohnať cele auto na ND s manuálom a máš všetko zbytok predáš. Budeš potrebovať toho dosť. Zotrvačník, prítlačný kotúč, lamelu, spojkové ložisko, prevodovku, držiak prevodovky, kardan, páku radenia s guľou a celým mechanizmom, interiér okolo páky, pedále , mechanizmus spojky, a kabeláž od prevodovky po prepájať tak, aby si to vôbec naštartoval. Určite som ešte na niečo zabudol.
Peped napísal:Je to hračka, mna to vyslo na 18.000,- , robil som to minulý rok takže už sa mi peniaze vratili a teraz zarabam (na spotrebe)
viewtopic.php?f=30&t=7348
Billy-sk napísal:no a potom budes musiet si to dat prepisat do technicaku (lebo tam je napisane ci ide o manual alebo autiomat) a kvoli tomu budes potrebovat kopec inych veci (neviem ti to presne vsetko popisat, ale viem ze o tom hovoril v TV policatj ako odpoved na otazku ci sa da prehodit volant na opacnu stranu a povedal ze to stoji tolko, ze sa to nikomu neoplati ze ide o zasah do konstrukcie vozidla) a bude to stat nenormalne peniaze, urcite ta vyjde lepsie vymenit ten automat za uplne novy automat alebo predat auto a kupit ine s manualom.
kozel019 napísal:asi okolko ty klesla spotreba.. lebo ta maja mala okolo tych 10-11
ViktorDDD napísal:
TDS ti žralo 10-11?to je taká reálna spotreba pre benzínovú 2,5
ViktorDDD napísal:
TDS ti žralo 10-11?to je taká reálna spotreba pre benzínovú 2,5
6Flesh napísal:
nechcel si napisat ze pre 3,5i ?ja s mojim jazdim do 11 litrov ked chodim do roboty a nejdem zrovna slusne a predpisovo.