ak im ide len o ten toaletny papier kde je napisane ze vinko suhlasi tak to podla mojho skromneho nazoru netreba az do prahy odvezes sa kusok za hranice das to tam spravit a do prahy posles postou len v prahe sa treba spytat ze ked bude papier ci chcu este nieco aby si tam nechodil na sto krat kvoli dalsim utrzkom hajzlaku a na tych inspektoratoch si kazu chvilu vymyslia nieco ine, a aj medzi inspektoratmi su rozdieli na jedno chcu take veci na druhom ine je tam bordel
páni mam auto z prahy, ale auto je už na sk. s autom mi stačí ísť za hranice na stk kôli overeniu vin a do prahy už treba len papiere a značky alebo tam musí ísť aj auto? tú poistku treba vybaviť na sk alebo v cz?
Mal som rovnako, auto doma, ale neodhlasene, musis poslat znacky, svoj obciansky ofoteny, notarom overenu plnu moc a tak ti to odhlasia, u mna nechceli auto na overenie VIn tiez som cital ze to treba ale zevraj to nechceli, auto kazdopadne malo STK platnu viac ako 1 mesiac, ked je menej ako 1 mesiac tusim musis robit novu.
ja by som z neodhláseným autom neodišiel ani ho nekúpil radšej si všetko zistím či majú pripravené ak napr.treba stk tak či majú stk a pôjdem radšej skoro ráno ale aby som to všetko stihol ja som išiel až za prahu a všetko v pohode odišiel som z už odhláseným autom
ja som prisiel s neodhlasenym autom na znackach byvaleho majitela, poslal som mu znacky a papiere spat, obratom mi to poslal odhlasene, vec vybavena.
ja to iste, auto prihlasene nanho, s kupnou zmluvou som dosiel na SR, poslal mu znacky a technicak, obratom mi dosli prevozky a papiere odhlasene na moje meno a vybavene
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"