... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: cest michaelovi jacksonovi

Sobota, 27. Júna 2009, 16:34

FastHaly napísal:
dobre mu tak, iste je v pekle pedofil umely

nesiahas mu ani po päty ty uboziak
Agelias© by migo
///MARKETING

FastHaly
Kraj: Košický

Sobota, 27. Júna 2009, 17:29

to ze bol hviezda a kral popu nikomu neberem aj ze ostane legendou , ale proste zato ze bol slavny si moze dovolit byt pedofil??

MikesH
Auto: ibiza 6k 1.9TDi
Kraj: Trnavský

Sobota, 27. Júna 2009, 17:45

mne je to uplne jedno ale smrt nikoho neny pekna asi tak
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off
BMW E34 540iA off
Peugeot306 1.4XR off

jani
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 27. Júna 2009, 17:59

R.I.P. taky clovek neexistuje,ktory nepoznal Jacksona,bola to fakt hviezda.

FastHaly
Kraj: Košický

Sobota, 27. Júna 2009, 18:16

Inac vidim ze mojim vyjadrenim som to tu rozburil , takze som to prehnal alebo skor som sa mal zdrzat komentara , ale zas na druhej strane ked tvrdis/te ze smrt smrt nikoho neni pekna,tak bodaj by zili Stalin,Hitler,dr.Tiso....?? A teraz poviete ze nie oni boli zly ludia... , lenze zazili ste ich je to vsetko pravda?? Vsetko o nich viete len z rozpravania druhych z dejin, z knih atd. a tak isto som si aj ja spravil obraz o Jacksonovi. Vsak niektori mate uz deti niektori zas budu mat no a si predstavte ze dakde v tabore ho bude dajaky ucitel obchytkavat,....., co moze take bezbranne dieta urobit?? Nic . / lenze ludia su taky ze co sa im nestalo to ich netrapi,ci nezaujima/ Takze ked bol naozaj pedofil.. tak to co som napisal si aj myslim , ked nebol a to vsetko je len vymyslene tak sa ospravedlnujem za to co som napisal, ale ci bol ci nie to su uz asi tazko dozvieme , takze sorry ze som sem ten komentar dal mal som sa ho zdrzat , som si toho vedomy

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Sobota, 27. Júna 2009, 18:20

FastHaly napísal:
to ze bol hviezda a kral popu nikomu neberem aj ze ostane legendou , ale proste zato ze bol slavny si moze dovolit byt pedofil??

A ako vies ze nim aj naozaj bol ? Bol si pri tom ? Nakoniec sa ajtak zistilo ze to nanho vsetko hodili zlatokopny rodicia potom automaticky media. Takze never nicomu o com sa hovori. Bol to clovek ktory bol na scene 45 rokov, predal 750 000 000 albumov, naucil hybat cely svet, presadzoval ciernych davno pred oprah, pred barackom a ostatnymi, dokonca v tych casoch rasisticka MTV ho zacala hrat a co je z tej telky teraz ? Bol to velky clovek, spevak, tanecnik, humanista, podla mna si nezasluzi aby o nom niekto po smrti kydal, a preto Rest In Piece
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

janyk4
Auto: BMW 325TDS touring

Sobota, 27. Júna 2009, 18:23

este ze sa mu nestalo nieco horsie... :arrow:

dethXtreme
Auto: e36 323i

Sobota, 27. Júna 2009, 18:54

KRAL je mrtvy...nech zije KRAL! [-o< [-o<
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

luciq

Sobota, 27. Júna 2009, 19:21

akoze niektori by sa ozaj mohli zdrzat komentara .... nikdo ta nenuti aby si sa vyjadroval pekne o nom, kludne mozes aj mlcat ...podla mna to bol genius svojej doby, po nikom sa neopicil, bol originalny robil dobre songy a velmi dobre tancoval, a kopec hviezd aj tak vzdy hovori za MJ bol ich vzorom a idolom .. plno veci od neho je nadcasovych a aj ked sa teraz pustia na nejakej zabave drviva vecsina sa tesi aj ked je to pesnicka z osemdesiatych rokov ...
RiP.

jedno z mojich oblubenych http://www.youtube.com/watch?v=cupnsUDy ... re=related
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Duffy

Sobota, 27. Júna 2009, 19:24

vam to teda pekne jebe niektorym.

Stew

Sobota, 27. Júna 2009, 19:27

najprv tupac , potom bigi , teraz majkl ... mal dobre pesnicky :) nech mu je zem lahka r.i.p
BMW e28 520i ex :'(

BMW e34 525td ex :'((

BMW e39 525tds ex :'(((

BMW e46 320i

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Sobota, 27. Júna 2009, 19:35

tie chujoviny o tom, ze Michael bol pedofil ma uz dost nasieraju...neoslobodili ho len tak (posledne si ani nemohol zaplatit prepustenie ak by niekto chcel vyrukovat s tym). proste len par vyjebancov na nom chcelo zarobit, je to bezne a deje sa to bohuzial stale. ale myslim ze kazdy inteligentny clovek vie kde je pravda. Niekolko psycholog a psychiatrov potvrdilo, ze Jacko nikdy nemohol byt pedofilom pretoze bol na mentalnej vyspelosti 10 rocneho chlapca...Sorry, ze som sa tu takto rozohnil ale tito haterz co vedia hovno a z citania bulvaru si myslia, ze su majstri sveta ma pekne seru ](*,) ](*,) ](*,) .... Cest pamiatke Michaela Jacksona!
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

killian

Sobota, 27. Júna 2009, 19:36

Moj realisticky pohlad - nebol to moj kamarat znamy ani rodina, takze mi je uplne jedno ze umrel. Jeho hudbu si mozem stiahnut alebo kupit, ci uz je zivy alebo mrtvy.

nanuk
Kraj: Prešovský

Sobota, 27. Júna 2009, 23:42

...noo ja som ho tež nepočuval..ale tie pohyby a to fakt vedel ..a preto am moj RSPCT aa R.I.P ...ked som sa to dozvedel.normal am zmrazilo že čoo??...take dosť nečakane..
i LOVE BMW
Obrázok

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 28. Júna 2009, 12:23

FastHaly napísal:
Inac vidim ze mojim vyjadrenim som to tu rozburil , takze som to prehnal alebo skor som sa mal zdrzat komentara , ale zas na druhej strane ked tvrdis/te ze smrt smrt nikoho neni pekna,tak bodaj by zili Stalin,Hitler,dr.Tiso....?? A teraz poviete ze nie oni boli zly ludia... , lenze zazili ste ich je to vsetko pravda?? Vsetko o nich viete len z rozpravania druhych z dejin, z knih atd. a tak isto som si aj ja spravil obraz o Jacksonovi. Vsak niektori mate uz deti niektori zas budu mat no a si predstavte ze dakde v tabore ho bude dajaky ucitel obchytkavat,....., co moze take bezbranne dieta urobit?? Nic . / lenze ludia su taky ze co sa im nestalo to ich netrapi,ci nezaujima/ Takze ked bol naozaj pedofil.. tak to co som napisal si aj myslim , ked nebol a to vsetko je len vymyslene tak sa ospravedlnujem za to co som napisal, ale ci bol ci nie to su uz asi tazko dozvieme , takze sorry ze som sem ten komentar dal mal som sa ho zdrzat , som si toho vedomy

ty si osobne poznal Stalina, Hitlera ?....jaa teda nie.....a tak isto ani Jacksona...takze to podla coho ho sudis, je zase to iste, vies to iba z rozpravania druhych........ takze tak trosku ides sam proti sebe......... nejde mi tu o to zastavat si ho, alebo buchat sa do prs, ale na svoju dobu bol genius a to co dokazal nedokazal nikto, takze aspon trosicku ucty by mu patrilo......
Agelias© by migo
///MARKETING

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných