... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

murgamiv
Autor témy
Auto: BMW E 61 530 D
Kraj: Banskobystrický

navigácia MKII problém

Streda, 24. Júna 2009, 12:56

Zdravím baworáci.mám navi 4:3 MKII.Néčítala mi mapy.Urobil som upgrade softwéru v29.Teraz mi už načíta mapy ale má problém s určovaním aktuálnej polohy tým pádom mi ani nenaviguje.Skúšal som mapy 2008/2,2009/1 na cd ale nie je to ok.Prosím o radu čo ďalej.AK niekto potrebuje mám mapy na CD,2009,2008,aj softwarové upgrady.Samozrejme zdarma.Ďakujem za pomoc.murgamiv

bmw0011

Re: navigácia MKII problém

Streda, 24. Júna 2009, 13:32

Aj ja mam tento isty problem len mne niekedy zacne navigovať ale hrozne dlho mu to trva.

murgamiv
Autor témy
Auto: BMW E 61 530 D
Kraj: Banskobystrický

Streda, 24. Júna 2009, 13:53

a aké mapy používaš? mne totiž GPS ide niekedy ked zapnem navigáciu tak ma začne navigovať ale potom hned zamrzne ale gps svieti že má načítané družice

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Júna 2009, 08:47

skuste pozret toto:
http://www.e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8&t=2578

je to sice o MKIII, ale snad to nebude rozdiel a pomoze...
M3 -> Ducati

GtheRacer
Auto: dake sa najdu...

Štvrtok, 9. Júla 2009, 13:45

murgamiv napísal:
Zdravím baworáci.mám navi 4:3 MKII.Néčítala mi mapy.Urobil som upgrade softwéru v29.Teraz mi už načíta mapy ale má problém s určovaním aktuálnej polohy tým pádom mi ani nenaviguje.Skúšal som mapy 2008/2,2009/1 na cd ale nie je to ok.Prosím o radu čo ďalej.AK niekto potrebuje mám mapy na CD,2009,2008,aj softwarové upgrady.Samozrejme zdarma.Ďakujem za pomoc.murgamiv

V.29 je zbytocna pre MkII
skus V.27 resp. V27.1 - malo by byt v poho :)
ak nemas posli mi mail....
Hladam:
-> E39 v dobrom techn. stave M62B44TÜ manual
-> E90 LCI Styling 32 7Jx16 ET34 ponuknite...

---
Schopnosti sofera spoznas podla zvyskov much na bocnom okne.
(Walter R.)

Tomino-262
Auto: E39 BMW 530d

Streda, 8. Decembra 2010, 17:29

Caute. Kto mi dokaze poradit? Mam staru rachotinu MKII a k tomu stare cd (nemecko).
Verzia: SW je 2-1/80. Uz som stiahol vsetky mozne softiky na update, dalej mapu VDO Daytona
osteuropa 2008. Piekol cd-cka jak pekar kolace, a ani jednu mi nezozral to hovado drbnute! Skusal napalit vo formate ISO dalej priame kopirovanie cd z ISO a stale nic.. vsetky vyplul. :oops:
Iba tu stare nemecko dokaze citat... Naozaj neviem ako dostat do navigacie mapu. Predtym som skusal skusal upgradnut firmware ale aj to vyhodil ze neplatne cd. Ktore su tie bootovacie data ktore musi mat kazde cd? Poradte mi chalani. Dik

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 8. Decembra 2010, 23:17

tie cdcka si palil fakt na pekaci? To ti nebude fungovat :lol:
Treba napalovat co najnizsou rychlostou, podla moznosti 1x , maximalne 2x. Neviem ci nahodou mk2 tiez nepotrebuje iny mod napalovania MODE2/FORM1 ?

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 10:59

vypaluj bud cez alcohol 120% alebo clonecd. ja som vypalil na najlacnejsie cd bez potlace a ide vsetko zatial :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Tomino-262
Auto: E39 BMW 530d

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 11:02

airbone napísal:
tie cdcka si palil fakt na pekaci? To ti nebude fungovat :lol:
Treba napalovat co najnizsou rychlostou, podla moznosti 1x , maximalne 2x. Neviem ci nahodou mk2 tiez nepotrebuje iny mod napalovania MODE2/FORM1 ?

Jasne!! Palim na pekaci na vianocne trhy predsa :wink:
Oki. Vcera som palil na najnizsej rychlosti a to 4x. Zial nizsie uz nemozem pretoze nepodporuje ani jeden program. Na otvaranie ISO suborov pouzivam PowerISO a na napalovanie klasicke Nero. Posledne tri moznosti co spachal ze napalil cez Nero ale niekde cital ze vykoriguje zapis cize moze zmenit obsah z ISA na CD. Dalsia moznost co urobil, ze napalil priamo z powerISO samozrejme na 4x. A nic. Mechanika zoberie ale ked chcem spustit na menu navigaciu nedokaze rozpoznat cd.
Pozeram vo vlastnom Neru a mam tam iba mode1 a mode2/XA ale mode2/form1 nie je. Vyskusam teda napalit na mode/xa a uvidim..

Cize soft co mam v aute by mal byt dostacujuci na zobrazenie mapy 2008? Na nete zistil ze v32 nepodporuje MKII. Najlepsie by bolo odskusat moje napalene cd v inej navigacii. Mozno subor co som stiahol je poskodeny, alebo mam staru verziu SW auta, alebo neviem napalit spravne, ci citacka nevie spravne nacitat.. ktovie.. ](*,)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 13:03

no jo cez nero nevypalis mode2form1, ja mam nato nejaky iny program, tusim iso burner alebo tak nejako

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: hmm a 17 neregistrovaných