mno pokusim sa dako zohnat lowe do konca tyzdna a by som hu asi poriesil lebo cena sla zase dole na 3500ecok Tak sa musim poponahlat...Uz sa aj kubo ponukol ze pojde semnu to kuk..a mozno by sa este cena zjednala..
Next ??? BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2
ked chces ja mu mozem zavolat pojdem to pozret a dohodnem sa snim ze nech to necha na strane...
BMW E60 3.0 BMW E 46 320 Ci druha sanca[/color] ex BMW E 36 316 lenochod ex BMW E 46 320 Ci odpocivaj v pokoji ex BMW E 46 318i ex BMW E36 316i M-paket compact[/color]
No az to pre mna spravis popitat sa ci nebolo jebnute a td ze preco prasknute zadne svetlo a ze preco chyba zadna lista pri kolese...A ze aka je teda cena a ci by sa dalo este dohodnut...Ale vcul som nasiel este lepsi cuker..rozmyslam nad nim http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail
Next ??? BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2
primlúvam sa k červenej, vizera velmi zachovala ak to je origo lak, tiež sa mi páči čierny interiér a isto bude ešte krajšia naživo ako na tých mobil foto z inzerátu... má pofacelift ladvinky...možno bolo ťuknute, alebo majitel vymenil, podla kol a sedačiek usudzujem že mu dost záležalo na vzhlade auta
Dnes som volal z majitelom ze vsetko je OK okrem pred.tlmicov...A ze este posle foto motora a intosu..Reku OK tak som ho zajednal zatedy a v pondelok by som pre neho hadam siel len neviem ako sakra
Dnes som volal z majitelom ze vsetko je OK okrem pred.tlmicov...A ze este posle foto motora a intosu..Reku OK tak som ho zajednal zatedy a v pondelok by som pre neho hadam siel len neviem ako sakra
Bud si sadnes na vlak Ba-Praha, (do ba sa musis dotrepat) alebo zoberies znameho ktoty je ochotny ist s tebou do praglu..