... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
dancoo napísal:Aha vdaka no diody mam nejake na 10A tak snad znesu obrysovky v poho. A este jedna vec nahodou piny na ktore sa mam pripojit popripade farby kablov? Fusoval som viacmenej vo VW group autach toto nahadzujem ocovi lebo zabuda svietit :) V podstate sa mi jedna len pin na konektore pristrojovky D+ kde najdem a piny na spinaci svetiel ci je tam vzadu napisane ze 58R 58L, 56 a tak? Vdaka. A este z rychlika ked ta mozem poprosit ako vybrat pristrojovku aspon kolko srub mam hlada lebo zvyknu byt kadejake zaslepky a nerad by som to dodrbal tam ...
dancoo napísal:No takze troska som popozeral v polskych schemach a nasiel som vsetko v podstate. Akurat neviem kde najdem pri pristrojovke 30ku svorku cize stalych 12V? Nevies nahodou kde to hladat lebo 30ka svorka sice ide k spinacu svetiel, ale je istena len 10A poistkou svetiel cize potrebujem nejaku svorku ktora je dovnutra natiahnuta priamo od baterky je tam vobec dnu taka? Dik .)
cez spínače ide iba malý prúd na rélé, všetky silové okruhy spínajú kontakty relátiek ---> tým pádom nehrozí že zhoria kontakty a vypínač sa roztečie ako napr. v oktávkách...
hold BMW je BMW...