... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
kassparass napísal:Zdravim vsetkych na fore,
dva tyzdne dozadu som kupil BMW 318 tds, 1.7, r.v. 1995. Motor ma okolo 190 000. Auto bolo dovezene z rakuska. Takze, moj problem nastava pri starte. Zhavenie cca 5 sekund. Auto zacne tocit a hotovo. Nenastartuje, alebo ak aj ano tak po velkom trapeni. Treba nazhavit dva krat. Potom naskoci celkom fajn. Zhavice su skontrolovane a su v pohode. Chod motora je super.
Vedel by mi niekto poradit, co by som mal pozriet? V com by mohol byt problem?
kassparass napísal:ano, robi ta aj za tepla
djlaco napísal:Ja mam problem zo štartovanim za studena. Zhaviče boli vymenene vsetko sme skontrolovali napatie ok. Stale je problem musim aspon 2 krat zhaviť aby to nabehlo. Kukali sme to ked sme zapli zhavenie privod paliva isiel ale po chvilke prestalo cerpadlo tlacit a naspat do palivoveho filtra isla nafta ale aj vela bublin. Teraz potrebuje zistit kde moze byt problem ci na strane podavacieho cerapadla vzadu v nadrzi alebo zanesene hadicky alebo problem s cerpadlom na motore. Za tepla chyta na prvy šup. Skuste poradiť ktorým smerom sa ubrat. Auto 325 tds
djlaco napísal:Prepadove hadicky boli menene asi pred pol rokom. Aky je postup pri repase cerpadla na motore. Poznate nejake firmy ktore to robia aka je cena?