... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
marosss

Re: Výmena silentov na náprave E46

Utorok, 9. Júna 2009, 09:39

Ja som mal nové aj ramená aj silentbloky. Jedno rameno som po pár mesiacoch posielal na reklamáciu, čiže som kúpil nové a silentblok som chcel dať povodný. Ako vám v servise demontovali z ramena ten zadný silent?, mne ho síce zdemontovali a nasadili na nové rameno, ale odvtedy mi to trasie pri brzdení, takže mi ten silentblok asi poškodili.Kebych teraz chcel dať nové silenty a ramená nechať urobím to aj doma, keď nemám lis? Možem tam ten nový silentblok naklepať napr.gumeným kladivom?

TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 9. Júna 2009, 12:07

V sekcii videá, je par ukažok o robote....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 10. Júna 2009, 21:45

najlepsie je objednat Meyle HD s uz nasunutymi silentami. Tym ze su profi nalisovane je aj ich zivotnost ovel vyssia. Demontazou sa kazia az sa znehodnotia.

Inac tie Meyle ramena su dobre preto ze to nie je replika originalov, ale su konstrukcne vylepsene, takze zivotnost je vyssia ako pri originaloch!!!

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 14. Júna 2009, 09:01

Tak, tak pri vyberaní silentu z ramena sa úplne zničí, minimálne poškodí. Na výmenu silentov nepotrebuješ lis, stačí na silente vybrať tie dve skrutky, ten sa z ramena dá pekne vybúchať s kladivom a nový tam jemnúčko naklepkáš a je to. Rameno nemusí pri výmene silentov ísť dole...
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných