... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
 ... ale aj tak .... a taktiez by som sa poobzeral po inom motore .... tym nalietanym kilometrom by som moc neweril, a ten volant z M3 newiem preco tam je ...
 ... ale aj tak .... a taktiez by som sa poobzeral po inom motore .... tym nalietanym kilometrom by som moc neweril, a ten volant z M3 newiem preco tam je ...  
 , cize rozdiel medzi 2,5tds a 3,0d na spotrebe je skoro nulovy a motor ma uplne iny tah... takze radsej by som volil aj ja 730d ... (ale ked si ja budem kupovat 7er tak asi tiez najskor zacnem 725tds - kvoli financiam
, cize rozdiel medzi 2,5tds a 3,0d na spotrebe je skoro nulovy a motor ma uplne iny tah... takze radsej by som volil aj ja 730d ... (ale ked si ja budem kupovat 7er tak asi tiez najskor zacnem 725tds - kvoli financiam  ) ... alebo potom skusit poobzerat po nejakej 740i alebo 750i a supnut tam splynovac ak ti ide o spotrebu
 ) ... alebo potom skusit poobzerat po nejakej 740i alebo 750i a supnut tam splynovac ak ti ide o spotrebu  

BlackMW napísal:hmm, 7cka.. je to maly tank ale uz by som to nechcel..
odkedy som ju mal, mam ku vahe respekt..
E36 328 - 192 koni ku E38 740 286 koni = narast koni o 49%
bol som s obi2ma na vahe: E36 1400 kg, E38 1890 kg.. narast vahy o 35%..
a 328cka da 740ku dole..
navyse ked s tym aftom blbnes je to dva krat drahsie,
a pohrat sa s tym da asi tak ako sa pohra 2rocne decko s medicimbalom
k 7cke patri stylova zombie-jazda..
takze zalezi predovsetkym co od auta cakas a naco ho kces a podla toho treba vyberat radu bmw..

BlackMW napísal:hmm, 7cka.. je to maly tank ale uz by som to nechcel..
odkedy som ju mal, mam ku vahe respekt..
E36 328 - 192 koni ku E38 740 286 koni = narast koni o 49%
bol som s obi2ma na vahe: E36 1400 kg, E38 1890 kg.. narast vahy o 35%..
a 328cka da 740ku dole..
navyse ked s tym aftom blbnes je to dva krat drahsie,
a pohrat sa s tym da asi tak ako sa pohra 2rocne decko s medicimbalom
k 7cke patri stylova zombie-jazda..
takze zalezi predovsetkym co od auta cakas a naco ho kces a podla toho treba vyberat radu bmw..

lupo napísal:nie je ten 3.0d slaby na tu kasnu? jazdil som e65 745iL a aj to sa mi zdalo akesi slabe :) asi som deformovany :))
inak krasavec, mnam mnam.
 ).
 ).