... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
akatahu
Autor témy
Auto: BMW 525d Individual
Kraj: Nitriansky

e39: Zapojenie DVD do MK4 navi

Štvrtok, 4. Júna 2009, 09:26

Čaute,
ma tu niekto napojený dvd prehrávač na oem navi v e39-ne?
Ako zapojiť by som vedel, ide mi skorej o ovladanie ako je vyriešené,... keby som si tam dal dvd-čko s MP3 ako ich budem prepínať? resp. ked si napalim viac filmov na dvd. Ako sa toto dá vyriešiť? Existuje nejaky interface na to?
resp. da už aj na slovensku niekde kupiť interface na Ipod?
konkretne: http://www.mp3.sk/apple-ipod-160gb-6g-c ... 01241.html

Dakujem
^aka^
Citroen Saxo VTS -> BMW 320i -> BMW 525d Individual ASA AR1 19"

Migno

Re: e39: Zapojenie DVD do MK4 navi

Sobota, 6. Júna 2009, 16:03

neviem ci myslis presne toto .....ale ja mam v X5 dvd prehravac, nieje originalny ale je knemu ovladacka (remote controler :) ) no a cez ten si to ovladas vsetko uplne ako doma pred telkou .....na NAVI das AV a ficis ..... zo zapojenim ti ale moc nepomozem asi , lebo som to tak uz kupil :(

Užívateľov profilový obrázok
akatahu
Autor témy
Auto: BMW 525d Individual
Kraj: Nitriansky

Re: e39: Zapojenie DVD do MK4 navi

Pondelok, 8. Júna 2009, 10:39

Migno napísal:
neviem ci myslis presne toto .....ale ja mam v X5 dvd prehravac, nieje originalny ale je knemu ovladacka (remote controler :) ) no a cez ten si to ovladas vsetko uplne ako doma pred telkou .....na NAVI das AV a ficis ..... zo zapojenim ti ale moc nepomozem asi , lebo som to tak uz kupil :(

Jo to som myslel, len mi išlo o to ako sa to ovláda. Máš ten player v kufri? ak hej to ti ovládač dosiahne až tam, či máš vyvedený prijímač signálu dopredu? V pohode na tom možeš počúvať mp3...jo?
Citroen Saxo VTS -> BMW 320i -> BMW 525d Individual ASA AR1 19"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných