... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ownstyle napísal:Caute, chcel som sa spytat ci sa uz niekto stretol s podobnou vecou: chcem dat namontovat ZEDER LOCK na moju E39 2002 a informoval som sa u miestnej firmy ktora sa zaobera montazou zederu. Oznamili mi ze ZEDER LOCK na E39 nieje vhodny pretoze E39 ma hlinikovu tyc riadenia a bolo by ju mozne pri moznom odcudzovani vozidla nejakym sposobom strhnut, zlomit, pretocit prirubu do ktorej sa zasuvaju koliky zederu...
Ma o tomto niekto nejake informacie?skusenosti?..pisem do vseobecnej temy lebo sa to moze tykat aj inych modelov.
Dakujem.
snxx napísal:
caw ja tiež uvažujem o montáži zederu,tak som bol na pobočke zederu v Galante,tam mi chlapik
povedal,že je problém s uchytením toho zederu lebo mám tiež ako ty hliníkovú tyč riadenia,že oni to v GA nevedia spraviť,ale otom že ju môžu zlomiť atd mi nič nepovedaltak som sa obratil na Prievidzu a tam mi povedali,že by nemal byť v tom problém namontovať to,že to už robili na BMW,ale že sa tam musím najprv ukázať a pozrú to...tak budúci týždeň sa tam chystám.....
ownstyle napísal:Caute, chcel som sa spytat ci sa uz niekto stretol s podobnou vecou: chcem dat namontovat ZEDER LOCK na moju E39 2002 a informoval som sa u miestnej firmy ktora sa zaobera montazou zederu. Oznamili mi ze ZEDER LOCK na E39 nieje vhodny pretoze E39 ma hlinikovu tyc riadenia a bolo by ju mozne pri moznom odcudzovani vozidla nejakym sposobom strhnut, zlomit, pretocit prirubu do ktorej sa zasuvaju koliky zederu...
Ma o tomto niekto nejake informacie?skusenosti?..pisem do vseobecnej temy lebo sa to moze tykat aj inych modelov.
Dakujem.
salio napísal:Caute, mam podobny problem s tym rozdielom, ze ja by som to chcel namontovat na E61 z 2005 roku. Volal som do PD a ta pani mi povedala, ze sa to neda. Asi pred 2 mesiacmi tam vsak volal svagor a jemu povedali, ze sa to da len ten pan, ktory to montuje na BMW ma prave dovolenku:-)...tak teraz neviem. Na internete som nasiel, ze to dokazu dat na 3-kovy rad, X3 a X5..preco potom nie na E61? Su v tych autach ine tyce riadenia?..Neviete poradit?...nema niekto s tou E61 skusenost? ...alebo ake zabezpecovacie zariadenie tam mate vy?