... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Bikemann

Re: Drift s druhymy gumamy

Streda, 27. Mája 2009, 00:08

eko.fresh napísal:

Cim uzsie pneu tym lepsie... Ale problem nebude v penu ale v diffe... a ist sa tocit niekde nababu so seriovym otvorenym diffom je vazne utrpenie... bo ak ti kolesa presmykuju a jedno koleso chyti trakciu tak potom koleso s najmensiou trakciou ti ukradne naviac krutiaceho momentu... coz vyzera smiesne bo namiesto kontrolovaneho smyku ti zadok usekne popripade hodi do druhej strany. Takisto odpichnut to na suchu je tiez problem. To by som skor pockal na sneh alebo poriesil si nieco na com sa naozaj da driftovat

hej hej . mas pravdu ale je to hodne timy gumamy bo je to fakt jak prikovane, nechce to pomali ani na mieste hrabat :lol: ,ale zas az tak moc vazne to neberiem, takze toto riesit nebudem, to len obcas ked sa chcem zabavit tak sa vyblaznim, ale uz sa pomaly ucim ide to smelo aj na tom origo dife :) plachace to vyriesia najlacnejsie 8)

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Mája 2009, 06:49

Bikemann napísal:

hej hej . mas pravdu ale je to hodne timy gumamy bo je to fakt jak prikovane, nechce to pomali ani na mieste hrabat :lol: ,ale zas az tak moc vazne to neberiem, takze toto riesit nebudem, to len obcas ked sa chcem zabavit tak sa vyblaznim, ale uz sa pomaly ucim ide to smelo aj na tom origo dife :) plachace to vyriesia najlacnejsie 8)

ale pozor na to lebo ako hovori alfi na otvorenom dife ta prehadzuje zo strany na stranu (robis Sicka) aby sa z pretacaveho smyku nestal nedotacavy a stlp... :) to je vyhoda samosvoru, ze ked je ten smyk pretacavy tak taky aj ostane kym neuberies plyn...
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Bikemann

Streda, 27. Mája 2009, 17:14

birki napísal:

ale pozor na to lebo ako hovori alfi na otvorenom dife ta prehadzuje zo strany na stranu (robis Sicka) aby sa z pretacaveho smyku nestal nedotacavy a stlp... :) to je vyhoda samosvoru, ze ked je ten smyk pretacavy tak taky aj ostane kym neuberies plyn...

no to som uz casom zistil :D plyn neuberam vobec alebo len minimalne, lebo ak ho uberem tak to hodi do hodin, ale zvecsa to robim len na miestach bez stlpov a aut :D alebo pod babou v kamenolome tam ma to moze hadzat kam chce :lol:

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Štvrtok, 28. Mája 2009, 08:53

Bikemann

Na akom kvalte tomu ustrelis prdel bez spojky alebo bez rucnej,ze len ides das podlahu a hned bokom?... lebo ja dam tak na 2-jke a na trojke mi to uz nechce,a to mam iba 15tky gumy :-(
Naposledy upravil/-a 6Flesh v Štvrtok, 28. Mája 2009, 09:23, upravené celkom 2 krát.
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

6Flesh

Štvrtok, 28. Mája 2009, 08:55

Bikemann napísal:
no to som uz casom zistil :D plyn neuberam vobec alebo len minimalne, lebo ak ho uberem tak to hodi do hodin, ale zvecsa to robim len na miestach bez stlpov a aut :D alebo pod babou v kamenolome tam ma to moze hadzat kam chce :lol:

Isiel by som sa niekedy stebou vyhaluzit do kamenolomu :-) kedy sa chystas najblizsie?
-Kde? Ktoré?

Štiky
Auto: ///M-Power

Štvrtok, 28. Mája 2009, 13:01

30teho v sobotu sa tam ideme vyblaznit viacery :mrgreen:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

6Flesh

Štvrtok, 28. Mája 2009, 13:07

Stiky.

To viem sak su drifty..ale ja som v robote :-( cely den..a tak myslel som ze kedy tam idete len tak si zadriftovat alebo vyblaznit sa.
-Kde? Ktoré?

Štiky
Auto: ///M-Power

Štvrtok, 28. Mája 2009, 14:10

uvidime jak sa to vsetko vyvrby, nechcem predbiehat, ale zrejme budem ja na babe castejsie, potom ti dam vediet
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

Bikemann

Piatok, 29. Mája 2009, 00:40

no ja som tiez v praci prave v sobotu, hmmmm
6Flesh tak teraz jak si ma viezol pred chvylou na tu pumpu to bolo uplne ine s tym samosvorom , nie jak na mojom :lol: ohhhh :roll: no mozme ist na babu cez tyzden ked tam nikto nebude :) ale musim si tie kolesa najpr kupit :D no ale jak to vidim asi si na sobotu vybavim volno alebo co, chcem tam ist pozriet :-k

nemate mi niekto predat dake dve 15nastky? popripade 16nastky?? neviem jaka velkost bude najlepsia??a si 15 nie?

6Flesh

Piatok, 29. Mája 2009, 21:05

bikeman

heh no samosvor je samosvor...ale keby som to lepsie vedel na mokrom tak by to bolo ine:-D ja sa viem smykat na suchom stym na mokrom to strasne pretaca,ale casom sa naucim :-D a myslim ze 15tky zozenes lahsie aj gumy ale aj disky...ja tiez sa chem smykat na 15tkach tak ako mam :-)
-Kde? Ktoré?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných