... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
eko.fresh napísal:
Cim uzsie pneu tym lepsie... Ale problem nebude v penu ale v diffe... a ist sa tocit niekde nababu so seriovym otvorenym diffom je vazne utrpenie... bo ak ti kolesa presmykuju a jedno koleso chyti trakciu tak potom koleso s najmensiou trakciou ti ukradne naviac krutiaceho momentu... coz vyzera smiesne bo namiesto kontrolovaneho smyku ti zadok usekne popripade hodi do druhej strany. Takisto odpichnut to na suchu je tiez problem. To by som skor pockal na sneh alebo poriesil si nieco na com sa naozaj da driftovat
Bikemann napísal:
hej hej . mas pravdu ale je to hodne timy gumamy bo je to fakt jak prikovane, nechce to pomali ani na mieste hrabat,ale zas az tak moc vazne to neberiem, takze toto riesit nebudem, to len obcas ked sa chcem zabavit tak sa vyblaznim, ale uz sa pomaly ucim ide to smelo aj na tom origo dife :) plachace to vyriesia najlacnejsie
birki napísal:
ale pozor na to lebo ako hovori alfi na otvorenom dife ta prehadzuje zo strany na stranu (robis Sicka) aby sa z pretacaveho smyku nestal nedotacavy a stlp... :) to je vyhoda samosvoru, ze ked je ten smyk pretacavy tak taky aj ostane kym neuberies plyn...
Bikemann napísal:no to som uz casom zistilplyn neuberam vobec alebo len minimalne, lebo ak ho uberem tak to hodi do hodin, ale zvecsa to robim len na miestach bez stlpov a aut
alebo pod babou v kamenolome tam ma to moze hadzat kam chce